Van olyan kismama itt, aki július végére van kiírva és Fehérváron fog szülni?
Szia! Én pl. ilyen vagyok, azaz remélem.
2 dátumom van júl. 28 és aug 12. Úgy néz ki kisfiút várunk.
Amúgy ma kezdtem a 32. vagy a 34. hetet, mert ide-oda raknak 2 héttel.( attól függ ki vizsgál) Nincs fogadott orvosom. Már nagyon várjuk. Első gyerek lesz. 27 éves vagyok. Kb. mindenünk megvan csak a babakocsit vesszük majd még később.
Ti Kit vártok? Hogy álltok a készülődéssel? Izgulsz?
Anikó
Szia!
Mi már szinte mindent megvettünk, még matrac kell a kiságyba és ágynemű, lepedő.
Mi is kisfiút várunk! :)
Már a 35. hétben vagyunk, ezért kezdek izgulni, ami tudom, hogy csak ront a helyzeten.
Én még csak 23 leszek, de nem tartom rossznak.
Jól vagyunk, szerencsére könnyű a terhességem.
Ti hogy viselitek?
Honnan írsz?
Van már a Manónak neve?
Ren
Anikó vagyok! Székesfehérvárról írok! A kisbabánk a 24. héten 4d-n kislány volt ha maradna Laura Panka Lesz.
30.,32. héten már fiút állítottak akkor Károly Pál.
A Férjem ragaszkodott a nevéhez, én meg Apukáméhoz, mert sajnos már meghalt. A csomikat már én is összekészítettem, de mindig jut még valami eszembe. Én is izgulok már pedig aztán még milyen messze van.
Ti hogy fogjátok hívni a babát? A koroddal pedig ne foglalkozz ha Téged nem zavar. Én is jó rég vágytam már babára csak át vártam. Mi 12 éve vagyunk együtt. 2000-ben volt eljegyzésünk és csak tavaly házasodtunk össze. Ha a férjemre várunbk se házasság, se gyerek. ( Ő 31 éves) Szerinte még ráértünk volna.
Msn-em sajna nincs, de ha gondolod az iwiw-en fent vagyok!
MAUCZKÁNÉ BOGNÁR ANIKÓ.
Sziasztok! Én augusztus 2-re vagyok kiírva, de szerintem meglesz július végén :-). Szintén Anikó vagyok :-) Én is elég fiatal vagyok, 21 éves. Nekünk még elég sok minden hiányzik, de lassacskán már megveszegetjük a dolgokat. Én jól viselem a terhességet, de valójában elég sok minden összejött már, pl. ég a gyomrom sokat, éjjel nehezen alszom, vizesedek, fáj a derekam és a szemérem csontom is nagyon valamint sokat keményedek az elejétől fogva... Szóval már van egy-két dolog ami miatt tényleg "terhesség", de nem igazán szoktam panaszkodni, csak ha sokat kell ácsorognom egy helyben :-). Kisfiút várunk, vagy Patrik vagy Benjamin lesz. És sajnos nincs fogadott dokink.
Nekem van msn-en, ha gondolod írj privát üzit és akkor megadom a címem!
További boldog babavárást!
Sziasztok!
Mi októberben lesz 6 éve, hogy együtt vagyunk, ezért is nem zavar, hogy 22 évesen leszek anya.
Sőt, jónak is tartom, majd viszem a kisfiam (mikor nagy fiam lesz :) ) a discoba! :D
A néven megy a "vita", ma reggel is ezzel kezdődött a nap.
A páromnak a Kristóf tetszik, jelenleg ezt szeretné.
De volt már szó a Martin, Márk nevekről is.
Az én favoritom a Kevin, de ez ki van lőve, mert szóba sem jöhet az apuci szerint.
Pontosan hányadik hétben is vagytok?
Most nézem, hogy még mit is írtatok.
Nekem sincsen fogadott orvosom, de nem zavar.
Így is minden okés és a pénzt meg a Manóra költöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!