Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vértől rosszul lévő kismamák!...

Vértől rosszul lévő kismamák! Hogy szültetek?

Figyelt kérdés
Lehet hogy ez nagyon hülyén fog hangzani, 36 hetes kismama vagyok, és egyre jobban félek attól hogy elfogok ájulni ha a szülészeten leszek. Mindig is rosszul voltam a vértől ha élőben láttam a szemem előtt. Tegnap voltam vérvételen, és kis híján elájultam. Magától a fájdalomtól sem félek úgy mint attól hogy ha ott leszek rosszul leszek, és elfogok ájulni. Tudnátok erre mondani valamit?!
2012. ápr. 18. 14:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Hogy szültetek?

Széttett lábbal és üvöltve. :)

A babáim véres-maszatosak voltak és mégis ott helyben öleltem őket, pedig a tű látványától is sírva fakadok, vérvételkor pedig ha a gyerekemről is van szó, apa viszi be, mert én már a fiolától is képes vagyok elájulni.

Nem vagy egyedül ezzel a problémával, de annyira nem fog téged érdekelni, hogy nem is hiszed.

2012. ápr. 19. 07:26
 12/20 anonim ***** válasza:

Háromszor szültem, hüvelyi úton, egyszer sem láttam egy csepp vért sem :))))

NYUGI!!!

2012. ápr. 19. 10:00
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez azért már tényleg nyugtató hogy ha mindenki ugyanazt írja :)
2012. ápr. 19. 10:35
 14/20 anonim ***** válasza:

Ide is válaszolgatok most, érdemes ránézned :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

2012. ápr. 19. 10:45
 15/20 A kérdező kommentje:
14-es elolvastam végig...és kicsit könnybe lábadt a szemem is...szóval értem mire akartál célozni!
2012. ápr. 19. 10:56
 16/20 anonim ***** válasza:

Annyira édes, nem? :)

Mikor megláttam, hogy friss hozzászólás van benne és elolvastam, akkor én is kicsit pittyegtem. :)

Már nagyon-nagyon várom a sajátomat, pedig ahogy írtam feljebb, borzasztó parás vagyok, de ez szülésnél eltűnik.

Akkor már nem számít az a félelem, amit az évek alatt felszedtünk, mert arra az egyre koncentrálunk, hogy nemsokára a kezünkben lesz a baba. Hihetetlen jó dolog a szülés, még akkor is, ha mocskosul fáj. Az nem fontos. Túléled, hidd el, majd meglátod. Élvezd ki majd minden percét. :)

2012. ápr. 19. 11:06
 17/20 A kérdező kommentje:
Hát nem biztos hogy "élvezni" fogom, :) de azért biztos hogy oda teszem magam :) köszönöm a linket!
2012. ápr. 19. 11:15
 18/20 anonim ***** válasza:

Én is mindig elájultam,de aztán már megszoktam.

4 gyerkőc anyukája

2012. ápr. 19. 19:55
 19/20 anonim ***** válasza:
Én mindent láttam, ülve szültem. A babámon egy csepp vér sem volt, mintha zuhanyozott volna kifele. Nem volt gátmetszés sem, úgyhogy csak a méhlepény megszületése után volt vér, de akkor már úgyis itt lesz a babád és nem fog érdekelni ;)
2012. ápr. 21. 04:11
 20/20 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentjére:

Nem, nem mindenhol ugyanúgy zajlik a szülés, én négykézláb az ágy szélére támaszkodva szültem, a fájdalomérzet töredéke a hanyattfekvő-pozíciónak, és a gravitáció is segít, a gátam sértetlen maradt, pedig 4300 grammal született a kisfiam!

Ha ez foglalkoztat, javaslom egyeztess előre az orvossal, és tisztázd, hogy nem vagy hajlandó parancsszóra hanyatt feküdni, ez nem valami erőszaktétel, hanem a világ legszebb dolga!

Ha látsz vért, ha nem, nem fog érdekelni, hidd el!

2012. ápr. 22. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!