Vértől rosszul lévő kismamák! Hogy szültetek?
Figyelt kérdés
Lehet hogy ez nagyon hülyén fog hangzani, 36 hetes kismama vagyok, és egyre jobban félek attól hogy elfogok ájulni ha a szülészeten leszek. Mindig is rosszul voltam a vértől ha élőben láttam a szemem előtt. Tegnap voltam vérvételen, és kis híján elájultam. Magától a fájdalomtól sem félek úgy mint attól hogy ha ott leszek rosszul leszek, és elfogok ájulni. Tudnátok erre mondani valamit?!2012. ápr. 18. 14:50
1/20 anonim válasza:
A szülést nem mészárszékként kell elképzelni:-)
Amúgy közben te nem sok mindent fogsz látni, meg valljuk be, nem is leszel képes ilyesmivel foglalkozni.
2/20 anonim válasza:
Aha, ha a saját szülésemből indulok ki, akkor egy csepp vért sem fogsz látni. Én a szülőágyon feküdtem, mögöttem térdelt az orvos, segített nyomni, rajtam a kórházi hálóing, lábaim között a szülésznő. A hálóing mindent takart. A kislányomat amikor a mellemre fektették, akkor egy picit véres-nyálkás volt, de nem konkrétan véres, szóval nem volt semmi undorító. Ezután a babát elvitték mosdatni apával és a családdal, engem meg összevarrtak, ami alatt szintén semmit sem láttam, csak néztem ki a fejemből, és hitetlenkedtem a dokinak, hogy megszültem, úristen, megszültem. :-D Egyedül a zoknimon láttam, hogy véres lett, de ekkor már mentünk át a kórterembe. Utána pedig már olyan, mint amikor menstruálsz, csak sokkal erősebb a szokásosnál.
3/20 anonim válasza:
szia, én nem vagyok rosszul a vértöl, de amikor szültem egyszer sem volt nagy "vérengzés", vagyis én nem láttam, akkor majd , ne nézz oda, és nem fogod látni a sok vért.szerintem megoldható.
4/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy elmeséltétek, hát kicsivel nyugodtabb vagyok. Ugye mindenhol ugyanúgy zajlik a szülés?! Mármint nagyjából.
2012. ápr. 18. 15:06
5/20 anonim válasza:
Ne aggódj 100% hogy nem fogod látni ahogy vérzel. A ruha mindent eltakar :)
6/20 anonim válasza:
Nem leszel rosszul. Még annyi vért sem fogsz látni, mint egy átlag mensinél. Szülés közben állandóan törölgetnek, meg rajtad a ruha is, meg a nyomásra kell koncentrálnod. A picikéd pedig akkor sem lesz számodra taszító, ha véres lesz, hidd el! Csak nézz a szemébe és akármivel össze lehet kenve, te leszel a legboldogabb! Gyorsan megfürdetik és ennyit is a szülés közbeni vérről! :) Utána persze mensizel egy isteneset, de azt gondolom már megszoktad :)
7/20 anonim válasza:
En 2* szultem, egyszer sem lattam egy csepp vert sem.
Mindenhol hanyatt fekve kell szulni ( sajnos) es igy nem sok esely van ra, hogy barmit is lass abbol, ami ott lent tortenik, :-)
8/20 anonim válasza:
Én is rosszul leszek a vértől (már többször is ájultam el a látványtól), de a két szülésemnél nem volt gond, valahogy ott eszembe se jutott rosszul lenni. Nagyobb volt bennem a túlélési ösztön :)
9/20 anonim válasza:
Te, hallod, olyan felszerelt a legtöbb szülészet, hogy minden van:egyből törlés, steril ruha, minden ami kell, ha lesz is vér, azt Te nem fogod látni , és hidd el, a szülésednél nem ez lesz a legnagyobb "problémád"! :)
10/20 anonim válasza:
A 7. válaszolónak tökéletesen igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!