Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vértől rosszul lévő kismamák!...

Vértől rosszul lévő kismamák! Hogy szültetek?

Figyelt kérdés
Lehet hogy ez nagyon hülyén fog hangzani, 36 hetes kismama vagyok, és egyre jobban félek attól hogy elfogok ájulni ha a szülészeten leszek. Mindig is rosszul voltam a vértől ha élőben láttam a szemem előtt. Tegnap voltam vérvételen, és kis híján elájultam. Magától a fájdalomtól sem félek úgy mint attól hogy ha ott leszek rosszul leszek, és elfogok ájulni. Tudnátok erre mondani valamit?!
2012. ápr. 18. 14:50
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

A szülést nem mészárszékként kell elképzelni:-)

Amúgy közben te nem sok mindent fogsz látni, meg valljuk be, nem is leszel képes ilyesmivel foglalkozni.

2012. ápr. 18. 14:58
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Aha, ha a saját szülésemből indulok ki, akkor egy csepp vért sem fogsz látni. Én a szülőágyon feküdtem, mögöttem térdelt az orvos, segített nyomni, rajtam a kórházi hálóing, lábaim között a szülésznő. A hálóing mindent takart. A kislányomat amikor a mellemre fektették, akkor egy picit véres-nyálkás volt, de nem konkrétan véres, szóval nem volt semmi undorító. Ezután a babát elvitték mosdatni apával és a családdal, engem meg összevarrtak, ami alatt szintén semmit sem láttam, csak néztem ki a fejemből, és hitetlenkedtem a dokinak, hogy megszültem, úristen, megszültem. :-D Egyedül a zoknimon láttam, hogy véres lett, de ekkor már mentünk át a kórterembe. Utána pedig már olyan, mint amikor menstruálsz, csak sokkal erősebb a szokásosnál.
2012. ápr. 18. 14:59
 3/20 anonim ***** válasza:
szia, én nem vagyok rosszul a vértöl, de amikor szültem egyszer sem volt nagy "vérengzés", vagyis én nem láttam, akkor majd , ne nézz oda, és nem fogod látni a sok vért.szerintem megoldható.
2012. ápr. 18. 15:00
 4/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy elmeséltétek, hát kicsivel nyugodtabb vagyok. Ugye mindenhol ugyanúgy zajlik a szülés?! Mármint nagyjából.
2012. ápr. 18. 15:06
 5/20 anonim ***** válasza:
Ne aggódj 100% hogy nem fogod látni ahogy vérzel. A ruha mindent eltakar :)
2012. ápr. 18. 15:16
 6/20 anonim ***** válasza:
Nem leszel rosszul. Még annyi vért sem fogsz látni, mint egy átlag mensinél. Szülés közben állandóan törölgetnek, meg rajtad a ruha is, meg a nyomásra kell koncentrálnod. A picikéd pedig akkor sem lesz számodra taszító, ha véres lesz, hidd el! Csak nézz a szemébe és akármivel össze lehet kenve, te leszel a legboldogabb! Gyorsan megfürdetik és ennyit is a szülés közbeni vérről! :) Utána persze mensizel egy isteneset, de azt gondolom már megszoktad :)
2012. ápr. 18. 15:57
 7/20 anonim ***** válasza:

En 2* szultem, egyszer sem lattam egy csepp vert sem.

Mindenhol hanyatt fekve kell szulni ( sajnos) es igy nem sok esely van ra, hogy barmit is lass abbol, ami ott lent tortenik, :-)

2012. ápr. 18. 15:57
 8/20 anonim ***** válasza:
Én is rosszul leszek a vértől (már többször is ájultam el a látványtól), de a két szülésemnél nem volt gond, valahogy ott eszembe se jutott rosszul lenni. Nagyobb volt bennem a túlélési ösztön :)
2012. ápr. 18. 16:57
 9/20 anonim ***** válasza:
Te, hallod, olyan felszerelt a legtöbb szülészet, hogy minden van:egyből törlés, steril ruha, minden ami kell, ha lesz is vér, azt Te nem fogod látni , és hidd el, a szülésednél nem ez lesz a legnagyobb "problémád"! :)
2012. ápr. 18. 17:02
 10/20 anonim ***** válasza:
A 7. válaszolónak tökéletesen igaza van.
2012. ápr. 18. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!