Vácon hogyan lehet EDA-t intézni szüléshez?
Tudtommal nehezen...
Nekem a dokim egyszerűen annyit mondott, hogy nem lehet kérni, macerás.
Végül császárom lett sajnos, és 2 órát kellett még így is várni az anesztesre...még szerencse, hogy babám közben jól volt odabent, csak velem voltak gondok, így úgymond várhattunk míg megérkezett az anesztes.
Szóval még komplikáció esetén is várni kellett, mert annyira kevés anesztesük van és annyi dolguk van...
De kérdezz rá a kórházban, az orvosodnál. Hátha változott valami az elmúlt évben.
Én ugyan nem váci vagyok, de nálunk sincs EDA. Viszont azt mondták nekem, hogyha akarok, akkor fogadjak aneszteziológust. Akkor lehet.
Én nem fogadtam, mert elegem van már ebből, hogy az ember tömheti a dokikat pénzzel, hogy normális ellátást kapjon.
De nem bántam meg, mert az első szülésem 3 óra alatt megvolt, a másik 1,5. És úgy tudom 3 ujjnyi után már nem is adnak, én eleve mindkét gyerekkel úgy mentem be a kórházba, hogy 3 ujjnyira nyitva voltam már 2 napja.
Szóval szerintem keress meg egy aneszteziológust, és kérdezd meg, hogy elvállalná-e, és mennyiért. Ők állítólag azért nem kérnek annyit, mint egy nőgyógyász, ha neked megér 20 e Ft-ot, akkor érdemes. Pláne, ha az első szülésnél sokat vajúdtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!