Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vácon hogyan lehet EDA-t...

Souvenirheart kérdése:

Vácon hogyan lehet EDA-t intézni szüléshez?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 17. 20:13
 1/8 anonim ***** válasza:

Tudtommal nehezen...

Nekem a dokim egyszerűen annyit mondott, hogy nem lehet kérni, macerás.

Végül császárom lett sajnos, és 2 órát kellett még így is várni az anesztesre...még szerencse, hogy babám közben jól volt odabent, csak velem voltak gondok, így úgymond várhattunk míg megérkezett az anesztes.

Szóval még komplikáció esetén is várni kellett, mert annyira kevés anesztesük van és annyi dolguk van...

De kérdezz rá a kórházban, az orvosodnál. Hátha változott valami az elmúlt évben.

2012. ápr. 17. 21:01
 2/8 anonim ***** válasza:
23%
Bocs az offért.De mindenképp akarsz?Gondold át egy kicsit a mellékhatásokat,és a hátrányokat.Nem itéllek el amiért fájdalom nélkül akarsz szülni,nehogy azt gondold,csak lehet kicsit többet tudok erről a témáról.
2012. ápr. 17. 21:07
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen szültem már éppen ezért.
2012. ápr. 17. 21:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Van, ahol egyszerűen csak nem lehet, ha ti kórházatok ilyen,akkor a csillagokat is lehozhatod az égről, vagy választhatsz budapesti klinikát, kórházat, ahol van ilyen lehetőség.
2012. ápr. 17. 22:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Volt nemrégiben egy ugyanilyen kérdés, és egészen friss infó szerint, nem lehet Vácon EDA-t kérni szüléskor. Vagy másik kórházat nézel ki a szüléshez, vagy belenyugszol, hogy EDA-t nem fognak tudni adni.
2012. ápr. 17. 22:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Én ugyan nem váci vagyok, de nálunk sincs EDA. Viszont azt mondták nekem, hogyha akarok, akkor fogadjak aneszteziológust. Akkor lehet.

Én nem fogadtam, mert elegem van már ebből, hogy az ember tömheti a dokikat pénzzel, hogy normális ellátást kapjon.

De nem bántam meg, mert az első szülésem 3 óra alatt megvolt, a másik 1,5. És úgy tudom 3 ujjnyi után már nem is adnak, én eleve mindkét gyerekkel úgy mentem be a kórházba, hogy 3 ujjnyira nyitva voltam már 2 napja.

Szóval szerintem keress meg egy aneszteziológust, és kérdezd meg, hogy elvállalná-e, és mennyiért. Ők állítólag azért nem kérnek annyit, mint egy nőgyógyász, ha neked megér 20 e Ft-ot, akkor érdemes. Pláne, ha az első szülésnél sokat vajúdtál.

2012. ápr. 18. 11:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Van egy váci ismerősöm, úgy tudom a szülés előtt az aneszteziológussal beszélte meg, mert ismerőse volt.
2012. ápr. 18. 13:11
 8/8 anonim ***** válasza:
nem lehet vácon EDA-val szülni én ott szültem. Igaz nemvolt fogadott orvosom.
2012. ápr. 18. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!