Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen papirpk kellenek a...

Milyen papirpk kellenek a gyeshez, a családihoz, és az anyasági támogatáshoz és mit hol tudok intézni?

Figyelt kérdés
Budapesti vagyok!!
2012. márc. 5. 12:19
 1/5 anonim ***** válasza:
A MÁK honlapjáról letudod tölteni az ezekhez szükséges összes nyomtatványt, ha ezek megvannak, akkor bemész a MÁK-ba, az ügyintézőnek odaadod a papírokat. Vidd magaddal az összes iratodat és a kicsiét is, de nagyon fontos amit kapsz az orvostól papírt, hogy legalább 4 terhesgondozáson megjelentél.
2012. márc. 5. 12:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Az anyasági támogatáshoz, az a papír kell, amin rajta van, hogy X-szer megjelentél terhesgondozáson.(már nem emlékszem mennyi a kötelező..)Ezt majd a zárójelentéseddel együtt kapod meg a kórházban.A GYES-hez és a családihoz pedig ki kell tölteni egy nyomtatványt.Ehhez be kell menni a Magyar Államkincstárba.

Az a legegyszerűbb ha be mész és megérdeklődöd.Én nem tudom pontosan hogy ment, mert a párom intézett mindent szülés után.

2012. márc. 5. 13:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Anyasági támogatás nyomtatványa

[link]

GYES

[link]

Családi

[link]

MÁK-ba a kormányablaknál lehet intézni

2012. márc. 5. 13:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!!
2012. márc. 5. 13:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem épp ma adott a védőnőm egy papírt az anyaságihoz amit ha megyek szülni akkor kell alá íratnom az orvossal és majd azzal kell mennem az államkincstárhoz igényelni az anyaságit és ott fognak adni a gyeshez meg a családi pótlékhoz is papírt
2012. márc. 5. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!