A szülők anyakönyvi kivonata kellett az apasági nyilatkozathoz, anyasági támogatáshoz, családi pótlék, gyed, tgys, intézéséhez?
Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 09:54
2/4 anonim válasza:
Nem! A baba anyakönyvi kivonata kell, a lakcímkártyája, Taj- kártyája.
A szülő személyi igazolványa kell, lakcímkártya, Taj kártya, adókártya, és az igénylő papírok kitöltve (Anyasági, családi pótlék, gyed, tgys, intézés)
Az apasági nyilatkozathoz nem tudom mi kell, mert mi házasok vagyunk.
3/4 anonim válasza:
Tőlünk a kórházban simán elvették az apasági nyilatkozatot, tehát nincs is a birtokomban.
4/4 anonim válasza:
10. 08-as vagyok, nem olvastam el rendesen a kérdést. Tehát, amikor apasági nyilatkozatot tett a párom (akkor még nem voltunk házasok) akkor személyi igazolvánnyal kellett magunkat igazolni. Amikor a kiscsaj megszületett, megkaptuk az anyakönyvi kivonatát, az apaságot elismerő nyilatkozatot benyelte a kórház. Amikor a járó juttatásokat intéztük, márcsak a mi személyi okmányaink kellettek, illetva a baba születési anyakönyvi kivonata, TAJ kártyája és lakcímkártyája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!