Szex szülés után - mikor, hogyan?
Figyelt kérdés
Ti mennyi idővel szülés után kezdtétek újra a szexet? És hogyan? Bizonyára nem csak én érzem úgy, hogy fokozatosan kéne visszaszokni. Már csak azért sem, mert a szülés óta valahogy nincs igazán kedvem sem hozzá. Szóval érdekelne, hogy ki hogyan kezdte újra.2012. ápr. 14. 19:44
11/11 anonim válasza:
Mindig elképedek azon, hogy mennyi a szex centrikus nő, akinek még a szülés utáni hetekben is csak a szexen jár az esze! Továbbá óriási felelőtlenség az anyukáktól, hogy 3-4 hét után csinálják, anyum orvos, és mondta is, hogy az hogy semmi baja nem lett pár anyukának ebből az nem jelenti hogy nem állt fent fertőzésveszély, és egyéb dolgok, aki előbb szexel mindenképpen vállal vele valamennyi kockázatot, és valamennyire ez mindenképp egy felelőtlen hozzáállás!! Ezt több nőgyógyász is mondta, és anyumnál is evidens volt, hogy kibírja a 6 hetet, ezzel ellentétben a legtöbb mai anyuka képes kiosztani néhány másik fórumon több nőgyógyászt, illetve szakorvost, hogy hát igenis 3 hét után lehet szexelni, és ha szerintük a seb begyógyult akkor az úgy van!! Az eszem megáll!! Nehogy már ők mondják meg mikor lehet ezt és mikor nem!! Én hallgatnék az orvosra, márpedig a 6 hét az ilyen!! Nem ok nélkül találták ki!!Én tiszteletbe tartom, ez a ti döntésetek, de én ezt így nagyon nem tenném!! ha most babám lenne!!Többektől olvastam hogy alig bírták ki azt a 3-4 hetet, hogy szülés után szexelhessenek végre, látszik az anyukákon hogy a gyerek csupán egy akadályozó tényező abban, hogy minél többet csinálhassák, és valójában még a gyerek sem tudta kilökni a szexet az első helyről!!!! Szerintem a szüleim példája a jó, legalábbis számomra, ő nekik tényleg én voltam az első!! ők nem támasztottak egymás felé heti vagy havi kötelező szexet, volt hogy az elején hetente többet voltak együtt, aztán a szülésem körül szinte alig, később is volt az évek alatt hogy sok minden miatt kimaradtak hónapok vagy még sokkal több, Nem a heti adagjaikat számolgatták ahogyan azt itt a mai párok teszik!! anyum pl több mint fél után volt együtt apummal, a szülés vége felé 8 hónaptól már nem, és egészen a szülés utáni negyedik hónapban tudtak együtt lenni, a gáteb miatt is, és más okból is fájt a dolog, először fájt is, de apum így ezt nem akarta, hiszen fájdalmat okozott volna vele! Apum nem is várta hogy egyoldalúan segítsen neki anyum, mert úgy gondolkoztak közösen erről, hogy ez legyen egy kölcsönös örömszerzés!! Döbbenetes, hogy bármilyen fórumon járok minden anyuka azt írja, hogy szülés után már hamar szexelni kell mert apuka szenved, amit én meg is értek, csak hogy bennük is lehetne némi megértés a nők felé!! mert nehogy félremenjen!! ésírták jó néhányan hogy milyen sokáig fájt a szex... könyörgöm.. miért hagytátok?? Szerintem elképesztő önzés egy férfitól, hogy látja, érzi, hogy nagyon fáj a nőnek, és mégis képes végigélvezkedni az egészet.........Azért ez döbbenetes..Apum ilyen nem csinált!!! Mindig figyelt rá, hogy jó élmény legyen anyumnak!!Bár tudom, hogy ezek után frusztrált fa--ina leszek... de csak a felelőtlenség zavar, különösen hogy sok férfi még a veszélyeztetett terhes nőtől is mindent elvár!! És ez irreális elvárás!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!