Szex szülés után - mikor, hogyan?
nekem mindenféle bajom volt a terhesség alatt, koraszülés veszély, vérzés, görcsök, így elég keveset csináltuk, de alig vártuk a 6 hetet. szinte egyböl vissza állt a heti 1x sex, és nagyon élveztük. habár az elsö 2-3 hónapban fájt néha, de azért lassan és óvatosan ment.
Elöször tényleg csak azért csináltam mert már nagyon kívántam testileg de lelkileg helyre kellett tennem magamat. de aztán pár alakalom után az is ment.
szerintem az a gáz ha testileg sem kívánod, mert szerintem lelkileg a gyerek ott léte, hogy a geyerektöl veszed el a szerettet, és most nem férjeddel hanem a gyerekkel kéne lenni dolog mindenkinek meg van, de van egy tested ami jelzi hogy bizony sexre van szükséged...
szülés után (hüvelyi szülés volt) 1 héttel orálisan már együtt voltunk a párommal - az nem fájt.
A 6 hetes kontroll után aznap este durr bele - azt hittem a csillagokat látom.. szúőrt, nem volt elég síkos.. felhívtam a dokimat h mitől lehet azt mondta össze kell megint szokni. fokozatosan lassan...
1 héten keresztülk minden nap szeretkeztünk és rendbejött minden. Azóta sem volt semmi problémám. MOst jöna kistesó!! :D
Mi pont 7 hétre rá. Szerencsére nem volt semmi gond, ugyanúgy élveztem, és azóta is. Nem óvatoskodtunk, igazából Apa a kimaradt időszakot szinte egy éjszaka akarta volna behozni, úgyhogy egy idő után le kellett állítanom :)
Azzal nem értek egyet, hogy "gáz ha testileg nem kívánod", hiszen dúlnak benned/bennünk a hormonok, fáradt az ember, érzékeny sok helyen, szóval teljesen normális ha az elején nem ez a legfontosabb.
Nekem szerencsére nincs rossz élményem a szexszel, mégsem vagyunk minden héten együtt a férjemmel, mert esténként dög fáradt vagyok, a jó kis hétvégi lustis reggeleket meg "valaki" mindig felülírja... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!