Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szex szülés után - mikor, hogyan?

Szex szülés után - mikor, hogyan?

Figyelt kérdés
Ti mennyi idővel szülés után kezdtétek újra a szexet? És hogyan? Bizonyára nem csak én érzem úgy, hogy fokozatosan kéne visszaszokni. Már csak azért sem, mert a szülés óta valahogy nincs igazán kedvem sem hozzá. Szóval érdekelne, hogy ki hogyan kezdte újra.

2012. ápr. 14. 19:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én először csak a párom kényeztettem és amikor készen álltam rá akkor ő is engem és így szép fokozatosan.Szülés után 7 héttel kezdtünk neki.
2012. ápr. 14. 19:51
 2/11 anonim ***** válasza:
mi 4 hétig bírtuk magát az aktust, de én már előtte "eljátszottam" a férjemmel, mert nem bírtam nélküle. Mi a terhességeket is végigszeretkeztünk és utána is hamar elkezdtük újra.Nem kellett fokozatosság,mert csak 4 hét kihagyás volt.Már vártuk.Nekem mindíg van hozzákedvem, utána jobban alszom
2012. ápr. 14. 19:51
 3/11 A kérdező kommentje:
A terhesség alatt mi is rendszeresen csináltuk, igaz, behatolás nélkül, és biztonságosabb pózokban a hasam miatt. Csak aztán a gátmetszés, majd a felszakadt gátseb és a szoptatás eléggé megviseltek, ezért érzem úgy, hogy fokozatosan kéne.
2012. ápr. 14. 19:57
 4/11 anonim ***** válasza:

nekem mindenféle bajom volt a terhesség alatt, koraszülés veszély, vérzés, görcsök, így elég keveset csináltuk, de alig vártuk a 6 hetet. szinte egyböl vissza állt a heti 1x sex, és nagyon élveztük. habár az elsö 2-3 hónapban fájt néha, de azért lassan és óvatosan ment.

Elöször tényleg csak azért csináltam mert már nagyon kívántam testileg de lelkileg helyre kellett tennem magamat. de aztán pár alakalom után az is ment.

szerintem az a gáz ha testileg sem kívánod, mert szerintem lelkileg a gyerek ott léte, hogy a geyerektöl veszed el a szerettet, és most nem férjeddel hanem a gyerekkel kéne lenni dolog mindenkinek meg van, de van egy tested ami jelzi hogy bizony sexre van szükséged...

2012. ápr. 14. 20:11
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mikor szültél, de én annak idején csak olyan válaszokat olvastam az ilyen jellegű kérdéeskre, hogy "alig bírtuk ki a 6 hetet és utána milyen jó volt", hát aztán jött a fekete leves, mikor próbálkoztunk a 6 hetes kontroll után. Be se tudtuk rakni úgy fájt. Utána másfél hónappal próbálkoztunk újra, hát mondhatom borzasztó volt és ez még így ment a szülés után fél évig, mire azt mondom, hogy tényleg jó lett. Persze remélem hogy te majd nem jársz így mint én (pedig kicsi gátsebem volt, 3 öltés), de azért tudd, hogy nem mindenki regenerálódik 1-2 hónap alatt.
2012. ápr. 14. 20:58
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

szülés után (hüvelyi szülés volt) 1 héttel orálisan már együtt voltunk a párommal - az nem fájt.

A 6 hetes kontroll után aznap este durr bele - azt hittem a csillagokat látom.. szúőrt, nem volt elég síkos.. felhívtam a dokimat h mitől lehet azt mondta össze kell megint szokni. fokozatosan lassan...

1 héten keresztülk minden nap szeretkeztünk és rendbejött minden. Azóta sem volt semmi problémám. MOst jöna kistesó!! :D

2012. ápr. 14. 21:24
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 7 hét múlva. Kicsit szűkebb volt az 1. alkalom, de amúgy élvezetes. Persze nem olyan, mint előtte... Azóta minden rendben, csak az a hülye óvszer ne lenne... Milyen jó volt előtte, mikor nem kellett a fogamzásgátlással törődni.
2012. ápr. 14. 22:14
 8/11 anonim ***** válasza:

Mi pont 7 hétre rá. Szerencsére nem volt semmi gond, ugyanúgy élveztem, és azóta is. Nem óvatoskodtunk, igazából Apa a kimaradt időszakot szinte egy éjszaka akarta volna behozni, úgyhogy egy idő után le kellett állítanom :)

Azzal nem értek egyet, hogy "gáz ha testileg nem kívánod", hiszen dúlnak benned/bennünk a hormonok, fáradt az ember, érzékeny sok helyen, szóval teljesen normális ha az elején nem ez a legfontosabb.

Nekem szerencsére nincs rossz élményem a szexszel, mégsem vagyunk minden héten együtt a férjemmel, mert esténként dög fáradt vagyok, a jó kis hétvégi lustis reggeleket meg "valaki" mindig felülírja... :)

2012. ápr. 14. 22:59
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat... ezek szerint normális vagyok. Ez azért megnyugtató. :) A gátsebem már összeforrt, de még mindig fáj. Akkor még várunk egy kicsit a behatolással. :)
2012. ápr. 15. 14:55
 10/11 anonim ***** válasza:
73%
Nekem egészen addig nem volt nemi vágyam, míg szoptattam, a hormonok miatt. Uezen ok miatt teljes volt a szárazság...szóval nagyon fájt. Mi 3 hónap után próbáltuk először, borzalmas volt sokáig. Kb. 6. hónaptól kezdett jó lenni. Most már 1 éves s kislányom, és jobb, mint volt!!!! Szóval türelem!
2012. ápr. 16. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!