Mennyire hatásos a kéjgáz vajudásnál?
Nekem nagyon sok ismerősöm esküdött rá, és ezt fogja választani megint.
Barátnőm nem is érezte, hogy kijött a baba feje, annyira hatott:-)
Ugy tudnam megfogalmazni: mint halottnak a csok...
(Elnezest a morbitiasert)
Szia!
Szerintem nem jó dolog.Ha elbódít azért,mert a legcsodásabb dologról maradsz le,hogy nem vagy teljesen magadnál mikor a gyereked a világra jön.Ha meg nem használ,akkor teljesen felesleges.
De nem értem,aki nagyon vágyott babára,hogy félhet a fájdalomtól,ami a szüléssel együtt jár.Ez egy természetes folyamat,és ki lehet bírni fájdalomcsillapítók nélkül is.
Én egyik szülésemnél sem kértem semmit,és most sem fogok.
Könnyű szülést neked.
Én meg ezt nem értem "De nem értem,aki nagyon vágyott babára,hogy félhet a fájdalomtól,ami a szüléssel együtt jár.".
A két dolog nem zárja ki egymást. Örülünk, hogy Te ilyen bátor vagy:) Igazán jó lehet neked....
Én használtam amikor a fiam szültem, előtte fogalmazták meg rá helyesen a választ "mint halottnak a csók".
Nekem koválygott a fejem és rosszul lettem tőle, úgyhogy köszöntem de nem kértem belőle többet.
Soha többet nem használnám.
És nem azért mert olyan bátor vagyok-de szerintem nagyon rossz érzés. Ha lenne rá mód-én más fájdalomcsillapítással élnék-persze Téged nem erre buzdítalak.
Végülis ha kiprobálod nem vesztes vele semmit-max. Neked sem használ.
Könnyű és gyors szülést.
36 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!