Vajúdásnál volt olyan aki mozgott?
Hat ez nem hasfajas lesz :D , ugyhogy ki fogod birni.
En negykezlabb alltam az agyon es a parom a derekam dorzsolte kozben, vagy terdeltem az agy mellett. Persze amig birtam, addig setalgattam, mert ugy nem fajt annyira.
Nekem nem fájt a hasam.
Egyébként mivel már bent feküdtem túlhordással, éjszaka indult meg, én kiugráltam az ágyból, aztán visszafeküdtem újra aludni.
5 percesekkel még simán alukáltam a szünetekben.
3 percesekkel már gázosabb volt, de addigra már úgyis a szülőszobán leszel, elküldenek még egyszer pisilni, az orvos állandóan kér valamit, vagy feküdj fel és megvizsgál, akkor már nehéz a mozgás, de muszáj, úgy jobban is tágulsz .
Amikor beérsz, még egy csomó mindent el kell intézni, papírokat, ha kell beöntés, vagy borotválás, NST-t s csinálnak, nyugi, nem hagynak békén, és telik az idő :)
Én elég sokáig tudtam volna mozogni, és bár baromira fájt, ha sétáltam nekem jobb volt! Úgyhogy én ajánlom, hogy mozogj, sétálj ameddig tudsz.
Erős kétpercesekkel már én is csak feküdtem, de az szar is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!