Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Összeraktam a kórházi táskámat...

Összeraktam a kórházi táskámat, (vajúdós + a bentlétre), és nagyon sok cucc! :-) Nem fognak furán nézni rám, hogy minek hoztam ennyi mindent?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 12. 14:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem teljesen oké, amennyit viszel magaddal. Amit még javaslok: domestos törlőkendő - a wc-deszka tisztításához, mielőtt vécézel. Szülés után marhára nem fogsz tudni föléguggolni, örülsz majd, ha rá tudsz ülni a vécélécre. :)

Egyébként ahol szültem, ott a babának nem vihettünk saját ruhát, a kórháziban kellett lenniük a piciknek. Csak a hazahozatalhoz kellett neki ruha.

Ezen kívül vittem magammal mellkenőcsöt - vérhólyagot szívott rá kisfiam, úgyhogy jó hasznát vettem, vittem bimbóvédőt is, de sajna rossz méretűt, szóval ezzel szenvedtem egy keveset, és vittem cumisüveget is - nálunk a családban senki nem tudott szoptatni, így erre készültem én is, és jól tettem ezt is, mert a kórházban hozzá kellett táplálni tápszerrel a kisfiamat, mert vészesen elkezdett fogyni, és nem engedtek volna minket haza.

Vittem szívószálat is, és ez is jól jött, mert császáros voltam, műtét után nem emelhettem a fejem, így viszont tudtam inni a poharamból fekve is, csak oldalra kellett fordítani a fejemet.

2012. ápr. 12. 15:57
 12/22 anonim ***** válasza:

Én még egy picit többet viszek, ha ez megnyugtat. ;)))

36 hetes kismama

2012. ápr. 12. 16:29
 13/22 anonim ***** válasza:

Nekem annyival volt kevesebb,hogy nálunk a babának csak pelenkát kell vinni.Én is vittem magammal hálóinget,de kiderült,hogy azt is adnak :)

Nem fognak hülyének nézni,ez egy normál kismama csomag :)

Könnyű szülést kívánok!

2012. ápr. 12. 17:32
 14/22 anonim ***** válasza:

Nálam a löpeny + törölközők már elfoglaltak egy fél bőröndöt, a Tena betét meg a másik felét :)

Ne aggósj, nem néznek ki, kb mindenki így megy.

2012. ápr. 12. 18:32
 15/22 A kérdező kommentje:

Igen, a köpeny meg a betét meg a törölköző már majdnem megtölti:-)

Ok, köszi

Sziasztok

2012. ápr. 12. 19:09
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is vittem ásványvizet magammal a szülőszobára,aztán nem engedték bevinni vajúdáshoz. Se enni,sem inni nem lehetett. Azzal indokolták,ha véletlen császárra kerülne a sor,üres legyen a gyomrom. Így a szülésznő nedves gézlappal borogatta a számat. A bentlétre kellett sok cucc. Vajúdáshoz csak a tusfürdőm és törölközőm kellett,mert többször tusoltam. A férjem a folyosón várt,ő készítette az első képeket,így én minden cuccomat elzártam a szekrényembe. Szülés után szépen hozták utánam a pakkomat a szobába. :)
2012. ápr. 12. 22:01
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

16.vagyok

Én vittem a mellszívót is,használtam is,mert nem jöttem bele a kézi fejésbe. Megkértem a nővéreket,ha kell a babámnak még tej,a hűtőben van névvel ellátva,és akkor nem tápszert kapott pótlásként! :)

2012. ápr. 12. 22:04
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig a kommenteket. Az első babánál én is több mindent vittem, ami felesleges is lett.

A másodiknál volt amit csak otthon kikészítettem, ha kell akkor a férjem (vagy anyukámék) beszalad/nak vele.

Olyanokat, hogy hajszárító, sampon nem vittem, szerencsére mindig egy nappal szülés előtt mostam hajat, de ott, abban a 3 napban nem is érdekelt volna annyira...majd otthon megmosom. És ha mégis, hát valaki behozza másnap.

Pl a ruhát amiben hazavittük, a férjem hozta be aznap. Nálunk amúgy is csak kórházi ruhákban voltak a kicsik.

2012. ápr. 12. 22:52
 19/22 anonim ***** válasza:
84%
Én egy nagy gurulós bőrönddel mentem, és mindenkinek azt mondtam, hogy azért ezt választottam, mert húzhattam, és nem kellett emelni, kényelmes volt. Ezen felül a párom nylonszatyor számra hurcolt még be cuccot feltünés nélkül, és nekem így volt a jó! Akinek nem tetszik, az vigyen kevesebbet. :-)
2012. ápr. 13. 15:10
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Én a biztonság kedvéért eltennék még egy hálóinget...=)
2012. ápr. 13. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!