Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kismamák? Hányatoknak csinálta...

Kismamák? Hányatoknak csináltak amniocentézist és milyen eredménnyel?

Figyelt kérdés
2009. jún. 17. 18:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én 25 éves voltam, rossz UH-k miatt csinálták meg de már vagy 23 hetes terhes voltam...

de semmi baja a kisfiamnak.

(ja és megelőző minden vizsgálatom, down szűrés, afp minden tökéletes volt addig.)

2009. jún. 17. 19:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 35.5 éves voltam,az integrált tesztem nagyon rossz lett,1:120 a Down kórra a kockázat.Most múlt 13 hós a kisfiam és makk egészséges!A következő terhességemnél egyből ezt fogom kérni,nem megyek integrált tesztre.
2009. jún. 17. 21:53
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,remélem lesznek még.

Ismertek olyant akinek az amniocentézis rossz eredményt mutatott?

Nagyon megnyugtató,h a rossz integrált teszt ellenére sem volt baj:-)

2009. jún. 18. 07:03
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem a down-kór kockazata lett 1:23, ezért csináltattuk meg. Az amniocentézis alapján nincs kromoszóma rendellenessége a babánkak,most már csak azt várjuk, hogy kibújjon!

Minden jót!

39+6 hetes kismama

2009. jún. 18. 09:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia nekem februárban volt, akkor múltam 19 hetes, a korom (36 év) az alacsony afp és a férjem családjában volt egy down szindrómás kislány ezért 1:106 hozták ki a kockázatot én ezért vállaltam az amniocentézist. Hál'Istennek negatív lett így már én is alig várom, hogy megszülessen a kisfiam...talán még 2-3 hét:))

Boldogságos babázást mindenkinek!

37 hetes

2009. jún. 18. 10:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is 19 hetes terhes voltam,amikor megszúrtak.

A 18 hetes genetikai ultrahangon vették észre a bajt,

azt mondta az orvos,hogy "nagy valószínűséggel Down-os a babám"

/ ciszta a fején,átlagnál több magzatvíz,a szívében és beleinél is találtak valamit/

Az eredmény negatív lett,de így is végigidegeskedtem a várandósságom második felét.

Ma 7 hónapja megszületett a kisfiam teljesen egészségesen,bár azóta is folyamatosan figyelem:(!

2009. jún. 18. 17:24
 7/7 anonim válasza:
Nekem 28 évesen volt, 4,3-as nyaki redő miatt, a magzatvíz vétel eredménye szerencsére teljesen jó!
2009. júl. 24. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!