30. héten (azaz pénteken) 2300g volt a kislányom. Mennyivel fog (valószínűleg) születni?
Az én édes kis Mirjamom már 2300g, a 30. héten (pénteken). Érdekelne, mekkora súllyal fog születni. Főleg azok válaszát várom, akiknek a 30. héten ennyi volt a babájuk. (Mennyivel született?)
30+2 hkm
Szerintem ezt senki meg nem mondja Neked. Bocs, de ezek csak becsült értékek, ami valószínű, ha időre jön, nem lesz "túl kicsi", és még a végéig változhat a növekedés/hízás mértéke, plusz számít, hogy hány hétig viszed. 37 vagy 41? Nagyon nem mindegy...
Nekem jócskán mellé saccolták a 36 hetesen is.
Fejméretből és combcsontból számolják egy algoritmussal!!
De mi van, ha más a fejformája a kicsidnek. Gömbölyű, vagy éppen hosszúkás a feje, ezek jócskán eltéréshez vezetnek...
Szia!
Első lányom 31+5 hetesen volt 2300 gramm Ő 39+4-re született 3950grammal!Hozzá 61 cm hosszú volt,szóval inkább hosszú volt mint pufi!:)
Most nekem is 30+5-re volta pocaklakóm 2300 gramm,kiváncsi leszek mannyivel születik!De a bentlakókisasszonyt hosszabbra is méri a doki,mint 61cm!
ÉS simán szültem,gyorsan könnyen,meg is lepődtem,mikor megmondták améreteit!:)
2 éves kislány és 35 hetes pocakcsajszi anyuja
Szerdán megyek UH-ra megint!
nem igazán értem 30 hetesen hogy lehet 2kiló feletti???
hiszen 28hetesen szoktak egy kilósak lenni! Ahogy az én fiam is. 2hét alatt hogy hízhat több mint egy kilót??
20:46 : Jól mondod. Mondta a doki, hogy szép nagy baba lesz :) A nővérem kisfia 3800g-mal született, én anno 3400g-mal, szóval a mi családunkban mindenki nagyobb az átlagnál. Igen, nővérem mondta is, hogy jól elmérik, náluk 400g-mot tévedett a doki, ugyanis az utolsó ultrahangon, 36+6 hetesen 3400g-mot saccolt a születési súlynak. 38+6 hetesen született.
Kedves első válaszoló! Most főleg azoktól kérdezem, akiknek körülbelül ennyi volt 30 hetesen, hogy meg tudjuk környékezni.
Itt 1500grammot írnak átlag súlynak a 30.hétre.Nem lehet hogy elmérték?
Nekem szülés előtt 3250grammra becsülték uh.-on, 2 nappal később 3007grammal született a kislányom.
el is mérhették de lehet ekkora is.
Nekünk így volt:
32.hét 2100 gramm
33.hét 2300 gramm
37.hét 2700 gramm.
Ehhez képest 4000 grammal született 40+2-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!