Szfváron hogy zajlik a szülés a kitolási szaktól?
Figyelt kérdés
Lehet,hogy buta kérdés,de szeretném tudni. Miután kibújt a baba a hasamra teszik? VAgy elviszik egyből? Apuka vágja a köldökzsinórt,vagy a doki? És még egy nagyon buta kérdés. Mi van rajtunk? Úgyértem,lhogy ugye nem meztelenül kell szülni?2009. jún. 16. 12:10
11/11 anonim 

válasza:

Én császárral szültem Fehérváron 12 hete szóval a kérdés első felét nem tudom, de kórházi hálóing van na hát ez olyan mintha nem lenne rajtad semmi sehogy sem lehet úgy bekötözni hogy ne legyen kint minden.De ez nem fog érdekelni.Egészséges kisbabát és könnyű szülést kívánok-4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!