Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szfváron hogy zajlik a szülés...

Szfváron hogy zajlik a szülés a kitolási szaktól?

Figyelt kérdés
Lehet,hogy buta kérdés,de szeretném tudni. Miután kibújt a baba a hasamra teszik? VAgy elviszik egyből? Apuka vágja a köldökzsinórt,vagy a doki? És még egy nagyon buta kérdés. Mi van rajtunk? Úgyértem,lhogy ugye nem meztelenül kell szülni?
2009. jún. 16. 12:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én Szegeden kórházi hálóingben szültem.

"NYOMJUNK, NYOMJUNK, NYOMJUNK, ZUTTY." Onnan már csak ennyi.

Ez a hasadratevős dolgot legjobb lenne a saját orvosoddal szülésznőddel megbeszélni, ha van. Ha ügyeleten szülsz, legjobb, ha megmondod az ügyeletes orvosnak, hogy te hogy szeretnéd.

2009. jún. 16. 12:15
 2/11 anonim ***** válasza:
Szia! Én Szfváron szültem, miután megvizsgált az orvos megállapította hogy eltűnt a méhnyak szülhetünk. Jött a szülésznő, az orvos ott állt a lábam mellett és mondták ha jön a fájás nyomjak hosszan sokáig. Én kb. 3 at nyomtam és már kint is volt a kislányom, apa elvágta a köldökzsinórt /megkérdezték tőle hogy el akarja-e/, majd rátették a pocimra kis ideig. Aztán összepakolt az orvos, addig a babát fürösztötték, mérték stb. amit ilyenkor kell csinálniuk, majd visszahozták és cicire tették szopizni. Én több mint két órát feküdtem utána még a szülőágyon, ilyenkor megfigyelnek és a pici is veled van, aztán átvisznek osztályra.
2009. jún. 16. 13:14
 3/11 anonim ***** válasza:
Én Egerben szültem kórházi hálóingben. A kitolási szak szerintem mindenhol ugyanaz mint ahogyan az előttem szóló írta.
2009. jún. 16. 13:15
 4/11 anonim ***** válasza:

Szfehérvár!

Kórházi ruha van rajtad. Megszületik a pici elvágják a küldök zsinort ha akarja akkor apuka, hasadra teszik, majd elviszik füröszteni. Addig téged összeraknak megtisztogatnak. Apuka mehet a babával. amikor kész vagy visszahozzák szopi és 2-3 órát együtt lehettek a szülöszobán hármasban. majd kitolnak az osztályra.

2009. jún. 16. 13:51
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Jajj,elsírtam magam!Ezek a hormonok:)

3hét múlva szülünk Szfváron és belegondoltam...

Sok boldogságot azoknak akik már szültek és könnyű szülést azoknak akik még előtte állnak!!

2009. jún. 16. 13:59
 6/11 anonim ***** válasza:

A 13.51-es Szfváron szült kismamához-vagyis anyukához:) lehetne privibe egy-két kérdésem?

Utolsó válaszoló vagyok.

2009. jún. 16. 14:40
 7/11 anonim ***** válasza:

Kórházi hálóingben. De azt elől meg kell kötni, a madzagok fele le volt szakadva. Szóval nekem mindenem kint volt belőle. De akkor igazán nem érdekelt.

Miután megszületett a gyerek, betekerték egy törölközőbe, és odaadták. De csak kb. 5 percre, aztán elvitték megmosdatni, engem összevarrtak. Utána behozták, a szfvári protokoll szerint 2 órát lehet még babázni a szülőszobán. Feltéve, ha nincsenek sokan, mert akkor kell másnak a hely. Mi 1 órát voltunk csak, mert már nagyon el voltam fáradva, meg a babára is kellett várni vagy 1 órát. Nem tudom mit tartott annyi ideig nekik a mosdatásban?

2009. jún. 16. 14:57
 8/11 anonim ***** válasza:

Írjál nyugodtan 13.

Várom leveled!

2009. jún. 16. 15:17
 9/11 anonim ***** válasza:

Írj nyugodtan 13.51-es vagyok!

várom leveled!

2009. jún. 16. 15:32
 10/11 anonim ***** válasza:
13.51-nek: küldtem mailt,remélem megkaptad?!
2009. jún. 16. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!