Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Segítség, mondanátok valami...

Segítség, mondanátok valami biztatót?

Figyelt kérdés
4 éve született a babám császárral.Állítólag most is így lesz.Még 7 nap,de nem tudok menni,ülni mert nagyon nehéz a hasam .Aki császáros volt előtte,lehet,hogy a sebet nyomja a súly?Holnap nst,és súlybecslés.Mit gondoltok,létezik olyan,hogy a panaszaim alapján előbb kivegyék.Nagyon kellemetlen egy örökmozgó embernek,hogy már csak utasítani tudok.Szegény fiam is már hiányol,mint teljes értékű anyukát.Az az 1 óra,ami naponta birok menni,olyan,mint császár után,hihetetlen.Remélem a baba jól van,lehet csak nagyon ki akar jönni.
2009. jún. 16. 08:52
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Én 9,5 hónapja szültem császárral és mikor már tudtam, hogy császárral fog megszületni a babánk akkor utána néztem, hogy a következő babónál(mivel az is valószínű, hogy császár lesz) mire kell majd figyelni és akkor olvastam, hogy az első császározás helyénél a hasfal elvékonyodik a második terhesség vége fele. Szóval tuti, hogy azt érzed.

Ha normális nődokid van akkor szerintem megtudod vele beszélni, hogy esetleg hamarabb "jöjjön" ki a baba.

Sok kitartást kívánok!:))

2009. jún. 16. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!