Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miskolcon a Megyei Kórházba...

Miskolcon a Megyei Kórházba szült-e valaki? A szülésznőkről valami bíztatót? Aki szült melyik dokinál?

Figyelt kérdés
2008. dec. 13. 22:58
 1/5 anonim ***** válasza:
73%

Szia!

Én idén június 4-én szültem. Velem kedvesek voltak a szülésznők, bár akadt egy-két nem olyan szimpatikus is! A kismamákat gondozó ápolónők nagyon aranyosak, de a csecsemősök... Róluk megvan a véleményem, tisztelet a kivételnek! Én Nagy Gábornál szültem, ő fogadott orvosom volt, és meg voltam vele elégedve!

2008. dec. 14. 16:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen.DE már 2 éve.A szülésznőktől egyáltalán nem voltam elájulva.Némelyik rettenet bunkó volt, addig meg főleg, amíg a férjem be nem jött.(Nem voltak hajlandók elvenni a hányóstálat, mert sok a dolguk és várjak, csak sajna már tele volt és szükég lett volna a másikra, de felkelni meg nem lehetett mert rajtam voltak a masinák...Felesleges volt szerintük a fájdalomcsillapító, mert úgyis ennél még csak jobban fog fájni és ha ezt valaki nem bírja, akkor gondolt volna rá inkább akkor mikor gyerekcsinálásba fogott... és hasonlók) Ő azt mondta (mármint a férjem), hogy az aki velünk foglakozott amikor ő látta rendes volt.De én erre már nem annyira emlékszem, volt elég bajom.És nem csak velem voltak ilyenek hanem azokkal is akik még rajtam kívül épp benn voltak. Én viszont a csecsemősnővérekkel elégedett voltam. Lehet hogy pont egy másik műszakot fogtam ki mint az előző író.Nem lehet szülésznőt fogadni azóta? Akkor biztos rendes lenne.
2008. dec. 14. 17:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia. 3 hete szültem ott, Dr. Kocsis Norbertnél. A szülésznők nem voltak valami rendesek, de még így is tünemények voltak a csecsemős nővérekhez képest. Hajnal 5-kor vettek fel a szülőszobára, hát az egyik éjszakás szülésznő olyan megalázóan beszélt velem, mert mi az hogy most jöttem, neki mindjárt lejár a műszak!! A váltás már valamivel normálisabb volt, de azért volt olyan, hogy két óráig rám sem néztek, rámzárták az ajtót, már akkor az infúzió másfél órája lement, és órákig feküdtem elézott ágyneműben, tiszta magzatvíz volt minden és nem voltak hajlandó kicserélni. A csecsemős nővérekről meg annyit, hogy hihetetlenül bunkó banda, talán egy vagy kettő a kivétel. Nem indult be a tejem, és senki nem hitte el, azt mondták, ne aggódjak, elég a babának amit szopik. 5(!) napig nem adtak a babának semmit, 6.napon már egy cseppet sem pisilt, teljesen kiszáradt, akkor hitték el, hogy tényleg nincs tejem. És ha valamit kérdeztem, nagy szájhúzogatásokkal tudtak csak válaszolni. Ja, és a baba ellátásához(kivéve fürdetés) vigyél cuccot, mert nem adnak napi 3 pelenkán kívül semmit. Gondolok ez alatt popsitörlőre, pelenkára, popsikenőcsre. Azok a nővérkék, akik a kismamákat látják el, nagyon rendesek, jó fej csapat, le a kalappal előttük. Sajnos csalódtam a kórházban, de Kocsis dr. végtelenül rendes, nagyon jó szakember és emberileg is kifogásolhatatlan, ezért nem bánom egyáltalán hogy ott szültem. Remélem nem ilyesztettelek el, de sajnos ez a valóság. Remélem neked nem ilyen emlék marad. Ki a dokid? Hány hetes vagy?

Üdv 1 hónapos kicsi fiú anyukája

2008. dec. 14. 20:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is Dr. Kocsis Norbertnél szültem még áprilisban.

Teljesen egyet értek az előttem szólóval mindenben .

Nekem programozott császár volt,és még a szülőszobán feküdtem 6-tól fél 10-ig)addig nagyon bunkó volt mindegyik szülésznő.

Én azt tanácsolom neked,hogy mindig legyen bent veled valaki,mert akkor nem mernek bunkók lenni veled.

Ne foglalkozz a csecsemős nővérekkel,mert mindegyik mást mond.Nekem a 3. napon nagyon sok tejem lett le akartam fejni,pont akkor jött be egy nővér és elkezdett velem ordítozni,hogy ne fejjem le a tejem,mert nem lehet még olyan sok. Mire hazamentem már annyira fájt,hogy a férjemnek kellett segíteni.Ennyit róluk.

Az orvos pedig nagyon aranyos volt.

Bocs hogy én is rosszakat írtam,de ez a helyzet.

Talán megoldás lehet a fogadott szülésznő,hogyha lehet olyat.

2008. dec. 15. 07:16
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!Meglepődve tapasztalom amit írtok!Én is ott dolgoztam,de soha senkivel nem viselkedtem így például mert hajnal 5-kor jött hisz nekünk ez a dolgom!

Persze mindenki más!

Remélem lesz szerencsénk majd egymáshoz egy következő babánál!

Jó egészséget mindenkinek!

Köszi a válaszokat!

2008. dec. 15. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!