Igaz hogy szülésnél aki kicsit hangosabb azzal durvábban bánnak?
Mutass olyan kismamát,akinek hangos szó nem hagyja el a száját szülés közben.
Biztos,hogy normálisan bánnak majd Veled!
Szia.Nincsen abban semmi gond.Minden nö hangos szülés közben.Pláne a végefelé,mikor nagyon erösek a fájások.Az is elöfordulhat,hogy nem tudod kontrolla´lni a légzéssel járró óóó´kifúja´st.csak magadon könnyítesz.
Emiatt ne aggódj,akkor u´gysem fogsz rá figyelni.Jön ami jön.
11hetes kislány anyukája.
első válaszolonak üzenem:itt vagyok. a végén kicsit rákiabáltam a dokira,hogy 1 órával ezelött 30 percet igért,de a doki kiment a kint váraozokhoz és döbbenten állt anyám elött és megkérdezte: ennek a nőnek nem fáj semmi?!
de egyébként szerintem se aggodj,csak csináld azt amit mondanak,s akkor nem lesz baj.
VAn azért egy határ, a hisztiző kismamával nem szoktak mézes mázasak lenni.
De ismétlem, azzal, aki hisztizik és "direkt ordít", mert ugye szülésnél mindent lehet...
De egy szülés természetesen hangoskodással jár, ezért senki nem fog szólni neked.
Na meg orvosa is válogatja, hogy ki mit bír, és épp milyen napja van.
Én nem kiabáltam. Pedig még a szuritól és a vérvételtől is félek. Nem kiabáltam, hogy ne ijesszem meg a babát. Nem azt mondom, hogy nem fájt, mert borzasztó fájdalommal jár, főleg, hogy 4 kilós babám lett. Viszont csendben született meg és mosolyogva!!Nem sírt, csak mosolygott és szemlélődött, hogy hová is csöppent. Mire kitisztogatták a száját, orrát stb., a pocakomra került, még mindig csendben volt, csak kicsit nyöszörgött. Nagyon csodálatos volt.
Szerintem, ha én, ahogy magamat ismerem kibírtam kiabálás nélkül, Te is kifogod és mindenki más is.
Egyébként meg a kiabálással egyrészt megijeszted a picikét, másrészt, meg csak jobban kifáraszt, legyengít. Felesleges.De kinek mi a jó.Egy biztos az én babám csendben született és azóta is nyugodt, nem sírós, nem hasfájós baba.Szerintem kihatással van az egész életükre, hogy hogyan, milyen körülmények között születnek meg.
Sok boldogságot!
De cuki lehetett:)
Gratulálok
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!