33. hétben vagyunk, kisfiam medence végű fekvésű. Megfordulhat még szülésig? Egészen a 26. hétig fejvégű volt!
Figyelt kérdés
2012. márc. 23. 10:11
1/6 anonim válasza:
Megfordulhat, de egyre kevesebb az esély rá, ahogy nő. A fiam 28. hétig fejvégű volt, majd 32 hetesen már medencevégű fekvésben volt látható, és ő úgy is maradt, ezért császárral szültem. Most várjuk a hugit, és ő a kezdetektől medencevégű. Ma voltam a 32. hetes UH-n, és nem változott a fekvése. Én már beletörődtem, hogy újfent császárral szülök.
2/6 A kérdező kommentje:
Nekem az előző két gyerkőc simán született és nagyon félek a császározástól. Mire számíthatok utána, vagy műtét közben? Ezt leírnád még nekem?
2012. márc. 23. 10:49
3/6 anonim válasza:
Nekem a pocaklakóm a 28. heti uh-n még fejvégű volt, aztán a 34. hetin már medencevégű. Remélem befordul, talán mintha a hét elején most befordult volna. Legalábbis olyan érzésem volt. 38. héten lesz még egy utolsó uh, ha ott befordult, akkor van esély a sima szülésre, ha nem akkor császár, mert az első baba is császárral született. Amúgy most vagyok a 37. hétben.
4/6 anonim válasza:
Megfordulhat! Az én fiam egész végig medencevégű volt.
37. héten fordult meg... :)
5/6 anonim válasza:
Előző bébim 34. héten fordult be. Szóval bármi lehetséges :) Csak fájdalmas lesz, mivel kevés már a helye.
6/6 anonim válasza:
Első vagyok. Nekem nincsenek rossz tapasztalataim a császárról. Nagyon hamar felépültem. Kaptam beöntést, spinális érzésteleítést, stb. Ami "rossz" volt, hogy csak a 4. napra rá indult be a tejem, de szerencsére kitartott 15 hónapig, amíg újra teherbe nem estem. Mást nemigen tudok írni, ha konkrétan kíváncsi vagy még valamire kérdezz és szívesen válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!