Halva született babát tényleg nem engedik eltemetni? (38 hetes)
Rokonom kislány halva született.
Vizsgálatra mentek, akkor már nem élt a baba, így meg kellett szülnie :( :(
Nem mutatták meg neki és azt mondták, hogy el sem temetheti.
Nem is erőltették, hogy kikérjék a kicsi testét, volt elég nagy fájdalmuk, de én úgy gondolom, hogy nem tilthatják meg egy szülőnek, hogy eltemesse a gyerekét :(
Azóta már nagyon bánja, hogy nem erőszakoskodott,mert nem tud elszakadni tőle, néha nem is hiszi el, hogy tényleg meghalt :(
Azt megértem, hogy ha valaki elvetél pl. a 20. hetekben, akkor nem adják ki a kicsit, de ez egy halva szülés volt, nem vetélés....
Bátyám 1 órásan halt meg 36 évvel ezelőtt.
Anyukám csak egy pillanatra látta (koponyahiánnyal született), nem temették el.
Én kb. 8 éves voltam, amikor megtudtam, rákérdeztem nem lett volna-e könnyebb, ha van egy kis sírhely, ahol emlékezhetnek.
Azt mondta, elfelejteni soha nem fogja, de könnyebb volt így kötődés nélkül elengedni. Utána született két egészséges lányuk, most várják a harmadik unokát.
8-as!
Te olvastad ezt a könyvet vagy esetleg tudod miről szól?
Sajnos igy jártam én is, és most hogy olvasom, hogy egészségügyi hulladékként tekintik őket, megszakad a szivem. Mi sem temettük el, de nekünk azért másképp mondták. :(
Bocs az offért.
En ugy tudom hogy 24 hetes halott magzatot mar ki kell, hogy adjanak, de minden korhazban mas az eljaras.
angyalokszulei.hu. -itt lehet rola olvasni
Sajnálom ez borzasztó!
Őszinte részvétem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!