Kismamák, ez ilyen lehet?! Eddig is minden tiszteletem a tiétek volt, de most csak még inkább! Hihetetlen élményben volt részem tegnap!
Tegnap született meg a nővérem kisfia, én voltam bent vele a szülésnél.
Életem legfantasztikusabb élménye volt, azóta óránként elsírom magam kb:) Minden vágyam ,hogy én is minél hamarabb átéljem. Ne féljetek a szüléstől, fáj egy kicsit, nővéremnek is fájt, de mikor kibújt a bébi együtt sírtunk mindhárman:))az örömtől!!Ez a világ legfantasztikusabb csodája!Látni, ahogy kibújik az a kis csöppség és utána veled marad, a te kisbabád lesz.
Adjatok hálát mindennap az égnek, hogy anyák lehettek, mert ez ér a legtöbbet a Földön!
Kérdés igazából nincs, csak ki kellett írnom magamból ezt a nagy örömet, mert csak szétfeszít belülről:)mi lesz,ha majd én szülök:P
Gratulálok!!!
és köszi, hogy kiírtad magadból. én meg bőgök is rajta :)
a fiam 8 hónapos és már várom a kistesót.
nem volt könnyű szülésem, remélem másodjára az lesz. de ha nem, akkor is megéri. ezt már most tudom :)
Szia!
Jaj,de jo nagyon grtatulalok a babahoz.
En is mindenoras kismami vagyok es ez igazan udito hatassal volt most ram es meg izgatottabb lettem:)
Remelem hamarosan te is mint kismami fogsz itt irogatni.
Mar a terhesseg is egy gyonyoru allapot:)
Meg egyszer koszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!