Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kismamák, ez ilyen lehet?!...

Kismamák, ez ilyen lehet?! Eddig is minden tiszteletem a tiétek volt, de most csak még inkább! Hihetetlen élményben volt részem tegnap!

Figyelt kérdés

Tegnap született meg a nővérem kisfia, én voltam bent vele a szülésnél.

Életem legfantasztikusabb élménye volt, azóta óránként elsírom magam kb:) Minden vágyam ,hogy én is minél hamarabb átéljem. Ne féljetek a szüléstől, fáj egy kicsit, nővéremnek is fájt, de mikor kibújt a bébi együtt sírtunk mindhárman:))az örömtől!!Ez a világ legfantasztikusabb csodája!Látni, ahogy kibújik az a kis csöppség és utána veled marad, a te kisbabád lesz.

Adjatok hálát mindennap az égnek, hogy anyák lehettek, mert ez ér a legtöbbet a Földön!

Kérdés igazából nincs, csak ki kellett írnom magamból ezt a nagy örömet, mert csak szétfeszít belülről:)mi lesz,ha majd én szülök:P

2009. jún. 12. 23:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Gratulálok Nektek! Én ugyan császárral szültem hosszú vajúdás után (sajnos), de ébren voltam közben, és így is csodálatos élmény volt. És az a 10.5 hónap, ami azóta eltelt, még gyönyörűbb. Sok boldogságot nektek!
2009. jún. 13. 20:33
 12/13 anonim ***** válasza:

Gratulálok!!!

és köszi, hogy kiírtad magadból. én meg bőgök is rajta :)

a fiam 8 hónapos és már várom a kistesót.

nem volt könnyű szülésem, remélem másodjára az lesz. de ha nem, akkor is megéri. ezt már most tudom :)

2009. jún. 13. 22:01
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Jaj,de jo nagyon grtatulalok a babahoz.

En is mindenoras kismami vagyok es ez igazan udito hatassal volt most ram es meg izgatottabb lettem:)

Remelem hamarosan te is mint kismami fogsz itt irogatni.

Mar a terhesseg is egy gyonyoru allapot:)

Meg egyszer koszi:)

2009. jún. 13. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!