Szerintem én borzasztó szerencsés vagyok, mert szülést követő nap volt kicsit kellemetlen a gátsebem (kicsit fájt, de nem volt vészes.)2. naptól meg szinte el is felejtettem, hogy van ilyen, csak néha feszült.5. napon szedtek nekem varratot, és mint ha nem is vágtak volna.6 hét után simán ment a párommal a szerelmesedés, és most már csak én veszem észre, hogy hol voltam vágva, mert szinte semmi nem látszik.
2012. márc. 18. 21:15
12/16 anonim válasza:
Szülés után 2 órával ültem a fenekemen, bár akkor még fájt. Másnap már nem volt különösebb gond, persze érzékeny volt, de ennyi. Direkt erőltettem. Akkor volt rossz, mikor nevettettek a látogatók. :)
Az nekem kellemetlenebb volt nekem, ahogy be volt dagadva, de vittem magammal gátborogatást, az jól lehűtötte, hamar visszahúzódott a duzzanat.
2012. márc. 18. 21:50
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Még annyit kérdeznék tőletek, hogy vittetek rá valami kenőcsöt vagy valamit ami segítette a gyógyulást?
Utolsó előtti válaszoló: Szerintem nagyon ügyes kezű volt a dokid:)Remélem az enyém sem lesz béna..
üdv:39hkm
2012. márc. 19. 10:21
14/16 anonim válasza:
4-es vagyok.Én nem vittem rá semmit.Nekem azt tanácsolták,hogy h zuhanyozok,áztassam egy kicsit,pár percet,és akkor puhul a varrat,nem feszül annyira.Nekem ez bevált.Amúgy azt nem írtam,hogy varratszedés előtt sem volt vészes a fájdalom,de picit azért féloldalasan ültem.És a lefekvés-felkelés úgy működött,hogy a két lábamat egyszerre lendítettem,mert ugye szétfeszíteni nem lehet. :)Viszont volt olyan szobatársam,aki egyáltalán nem tudott ráülni.Szerintem dokifüggő is,én szerencsés voltam.
2012. márc. 19. 12:09
15/16 anonim válasza:
12-es vagyok.
Én a Minimanóban vettem hűsítő gàtborogatàst, folyékony nitrogén van benne, 40 percen àt hűti a gàtat. 4-et vettem, első 2 nap alkalmaztam, szépen lehúzta a duzzanatot!
Illetve az orbànc olaj ami jó még rà, regeneràló hatàsú.
Könnyű szülést! :)
2012. márc. 19. 12:29
16/16 anonim válasza:
3 hétig iszonyatosan!2 hétig ülni sem tudtam szó szerint!aztán kaptam aloe first sprayt és attól elkezdett szépen javulni,kb 5 hét múlva már semmit nem éreztem!Viszont időváltozáskor fájj a mai napig 10,5 hónapja szültem!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!