Ha mindig egy magádokihoz járok, akkor külön meg kell kérnem, hogy ő vezesse majd le a szülést, vagy tudja, hisz hozzá jártam a babatervezéskor és a babavállalás után is?
Köszönöm, akkor mi is hasonloképp teszünk. 8000ft/alkalom volt, mi úgy terveztük, hogy 50000ft körül adunk neki, a szülésznőnek 10000ft, persze, ha megérdemlik.További kérdésem:
MIKOR SZOKTÁK ODAADNI A PÉNZT? Oké, hogy szülés után, de mikor? Pl: dokinak varratszedés után? szülésznőnek? nem tudom, mert sajnos az előző babánknál nem jutottunk el idáig csaka 22 hétig, szülésnél meg csak a szülésznő volt bent, aki leejtette, bár akkor még nem tudtam, hogy nem él.
A dokinak varratszedéskor, a szülésznőnek lehet vagy közvetlenül a szülés után, vagy amíg bent vagy, valamikor a párod beviszi, esetleg neki is varratszedéskor, ha az a kórházban lesz. Ez azért bonyolult egy kicsit, mert tudni kell, mikor van műszakban.
Szívből kívánom, hogy ezzel a terhességeddel semmi gond ne legyen, és szép, egészséges babát szülj, megérdemlitek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!