Aki fájásokkal ment szülni, milyen időközönkénti és milyen hosszú fájásokkal vették fel a szülészetre? Volt olyan akinek csökkentek a fájások és mégis megszült?
Elsővel 5 percesek, kaptam oxit, 39.héten.
Másodiknál 2-3 percesek, nem kellett semmi, simán megszültem a 41.héten.
Szia! 7 percesek voltak, amikor épp betoppantunk a szülészetre :)
Később gyengültek... Végülis 6 óra megfigyelés és ctg-zés után, burkot repesztettek. Na aztán jöttek csak az igazi fájások :) Oxitocint is kaptam. 42. héten szültem, simán!
Szia!
Én 5 percesekkel mentem de akkor még a gép sem mutatott semmi méh tevékenységet, de szép lassan tágultam.
A fájások a jól emlékszem olyan 1-2 percig tartottak.
Nem tudom amikor neked megvan akkor szoktál e görcsölni de ahoz hasonló a fájdalom. Periodikusan ismétlődik.
Azt mondják, bár én nem próbáltam, vagyis nem figyeltem amikor fájásaid vannak akkor ülj egy kád meleg vízbe vagy meleg vízzel zuhanyozd le. Az vagy rendszeresíti a fájásaidat vagy elmulasztja.
De azért vigyázz mert állítólag a második baba már gyorsabban kibújhat. :)
3-as vagyok.
Délután 4 körül voltam vizsgálaton, akkor úgy felnyúlt, hogy akkor kezdődtek enyhébb fájások. Este 10-re 10 percesek voltak, de simán tudtam olykor bóbiskolni, nem volt vészes. 2 centire voltam tág, de már napok óta, reggel 7-kor mentünk kórházba, ahogy írtam, 6 percesekkel. Szóval fél napig fájdogáltam itthon, zuhanyoztam vagy négyszer. Nem erősítette, de nem is gyengítette, és csak sűrűbbek lettek. Így visszagondolva, lehet, hogy még nem szültem volna, de a burokrepesztéssel végülis 1 óra alatt kitágultam. Na az az 1 óra kegyetlen volt. (Délben repesztettek 2 centivel, 1-kor már toltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!