Anyukák meséljetek a szülésről, mennyire fájt?
Hamarosan szülni fogok, és még egy megfázás is padlóra tud dönteni! Mennyire volt fájdalmas a szülés, hogy lehet megerősödni egyáltalán, hogy ne adjam fel rögtön.
Valami praktika a könnyű szüléshez-kevés vajúdáshoz?
És igen, a szülés számomra is életem legcsodálatosabb, legfergetegesebb élménye, most lesz 1 éves a Fiam, de még mindig a hatása alatt állok.
Alig várom, hogy ismét átélhessem :-)
(10. voltam)
Sétálj sokat,ez elősegíti a tágulást!! Még nem késő elkezdeni!! :-)
Én mindegyiknél sétáltam,már az elejétől,napi minimum fél órát,de volt,hogy többet.
Nekem nem fájt,az első lányunknál alig érezhető "fájások" voltak,1:57 perc telt el az első "fájás" és a személyes találkozás közt :-).
A másodiknál picit erősebb,de még mindig röhögve kibírhatóak.Az utolsó fél óra volt kicsit keményebb,amikor percenként jöttek,azok erősebbek voltak. Majdnem 4 órás "menet" volt. :-)
A harmadiknál pedig kicsit erősebb volt mint a másodiknál az elején,de nem volt vészes. Az első fájás és a kibújás közt szintén majdnem 4 óra telt el. :-)
És mind ezt az írja,aki mindent kibír,de ha menstruációs fájdalma van,ami egyeseknek egy 10-es skálán 2-es,már egyből gyógyszerhez nyúl!
Boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát!! :-)
Üdv: 3 lányos
Köszi a lepontozást! Megkérdezhetem, miért kaptam??
10.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!