Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyukák meséljetek a szülésről...

Anyukák meséljetek a szülésről, mennyire fájt?

Figyelt kérdés

Hamarosan szülni fogok, és még egy megfázás is padlóra tud dönteni! Mennyire volt fájdalmas a szülés, hogy lehet megerősödni egyáltalán, hogy ne adjam fel rögtön.

Valami praktika a könnyű szüléshez-kevés vajúdáshoz?

2012. márc. 13. 10:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
44%

És igen, a szülés számomra is életem legcsodálatosabb, legfergetegesebb élménye, most lesz 1 éves a Fiam, de még mindig a hatása alatt állok.

Alig várom, hogy ismét átélhessem :-)

(10. voltam)

2012. márc. 13. 12:45
 12/16 anonim ***** válasza:
2012. márc. 13. 13:27
 13/16 anonim ***** válasza:

Sétálj sokat,ez elősegíti a tágulást!! Még nem késő elkezdeni!! :-)

Én mindegyiknél sétáltam,már az elejétől,napi minimum fél órát,de volt,hogy többet.

Nekem nem fájt,az első lányunknál alig érezhető "fájások" voltak,1:57 perc telt el az első "fájás" és a személyes találkozás közt :-).

A másodiknál picit erősebb,de még mindig röhögve kibírhatóak.Az utolsó fél óra volt kicsit keményebb,amikor percenként jöttek,azok erősebbek voltak. Majdnem 4 órás "menet" volt. :-)

A harmadiknál pedig kicsit erősebb volt mint a másodiknál az elején,de nem volt vészes. Az első fájás és a kibújás közt szintén majdnem 4 óra telt el. :-)

És mind ezt az írja,aki mindent kibír,de ha menstruációs fájdalma van,ami egyeseknek egy 10-es skálán 2-es,már egyből gyógyszerhez nyúl!

Boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát!! :-)

Üdv: 3 lányos

2012. márc. 13. 18:32
 14/16 anonim ***** válasza:
Sokan borzalomnak írják le, de egyáltalán nem az. Simán átvészelhető fájdalomcsillapítás nélkül is. Én is minden nap gondolok rá, bár kitesót nem szeretnék, azt a pár órát bármikor újra átélném.
2012. márc. 14. 08:40
 15/16 anonim ***** válasza:

Köszi a lepontozást! Megkérdezhetem, miért kaptam??

10.

2012. márc. 14. 10:53
 16/16 Atroposz ***** válasza:
A sétálásról csak annyit napi több órákat sétáltam és mégis több mint 19 óra alatt szültem meg, sőt még homeopátiás gyógyszereket is szedtem....
2012. márc. 17. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!