Ki szült miskolci kórházban, Milyen élménye van?
szia! Én még 2 éve szültem a vasgyáriban, de ugye az már nincs meg! :( Most pedig 11 nap múlva fogok a semmelweisben. Voltam már a szülőszobán, és nagyon nagyon kedvesek voltak. Az első terhességem a szentpéteri ben kezdtem,de végül eljöttem onnan, nem sok jót tudok róla mondani! Melyik kórház érdekel valójában?
38 hetes kismama:)
Sziasztok! Én is a megyeiben fogok szülni, mert ott dolgozik nekem is a választott orvosom! Hát igen, nem minden tökéletes... De én barcikai vagyok, na itt semmiképpen nem szeretnék szülni! Én is feküdtem bent a terhességem alatt, a higiénia tényleg nem megfelelő, az éppen ügyeletesek nem nagyon foglalkoztak velem, mondván, van fogadott dokim, de a nővérek normálisak voltak, egyet-kettőt leszámítva!
kicsit én is izgulok, hogy minden rendben legyen, főleg hogy maga a szülés is ismeretlen, hiszen az első babámat várom!
Minden jót nektek: 33 hetes kismama
Szia én 3 hete szültem a megyeibe.
Nagyon bunkók voltak a csecsmős nővérek és a sima nővérek is. Hogyha adhatok tanácsot akkor inkább ismerőseidtől kérj tanácsot ne a nővérektől,mert nekem mindegyik mást mondott.
Egyébként az orvosod nagyon jó doki ,onnan tudom,hogy nekem is ő volt az orvosom. Minden nap bejött hozzám megnézni,hogy mi van .Én császáros voltam és a kötésemet csak ő cserélte le nem engedte másnak.
Szerintem a dokidban nem fogsz csalódni.
Azt a pár napot meg ki fogod bírni mindegy milyenek legyenek veled a nővérek.
Kitartást és könnyű szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!