Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Komáromi kórház bezárása...

Mákvirág kérdése:

Komáromi kórház bezárása utánra van valaki kiírva? Mit tudni hol lehet majd szülni?

Figyelt kérdés
Én május elejére vagyok kiírva de eddig még semmilyen tájékoztatást nem kaptam hogy hol lehet majd szülni, illetve hogy ott milyen lehetőségeim lesznek. Az komáromi rendelőben azt mondta az orvos hogy ő nem tudakozó :(. Ezért ha valaki tudna már valamit vagy hasonló helyzetben van előre is meg köszönném a válaszát!!!
2012. márc. 11. 12:08
 1/9 anonim ***** válasza:
én úgy tudom májustól bezár. Én júliusra vagyok kiírva,és fogalmam sincs mit tegyek,mert helyileg Tbányához fogunk tartozni,tehát ott is kell szülni! :(
2012. márc. 21. 14:10
 2/9 GIGIs válasza:

Én május 2-re vagyok kiírva. Tegnap voltam a dokimnál, még nem tudni, hogy meddig fogadnak beteget, semmit nem közöltek velük hivatalosan.

Remélem még ott szülök:-)

Elvileg Tatabánya fogadja a kismamákat, de úgy hallottam, hogy így is 3 nap után kiteszik a kismamákat (császárosokat is), mert "túl nagy a forgalom". Hogy mi lesz májustól....:-(

2012. márc. 29. 18:08
 3/9 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én ma voltam bent a kórházban, teltház van, nincs szabad ágy sem - szóval nem értem miért zárják be.

Egyébként marad Tatabánya és Győr. Mi Ácson lakunk, állítólag Győrhöz fogunk tartozni. De egy orvos sem tud semmi konkrétat mondani :(

Én ápr. 23-ra vagyok kiírva, szóval elvileg még beférünk egy szülésre. Kérdés, hogy mennyivel előtte kezdik felszámolni, gondolom nem egyik napról a másikra rakják ki a kismamákat és babákat a küszöbre.

2012. márc. 30. 16:49
 4/9 GIGIs válasza:

Sziasztok!

Ma hallottam, hogy nem május 1-től zár be a szülészet, hanem tolják, június 1-ig biztos megmarad. Nagy kő esett le a szívemről:-), bár nagyon sajnálom, hogy bezár.

Két éve ott szültem a kislányom, és csak jót mondhatok a dokikról, szülésznőkről, csecsemős nővérekről. Ritka, hogy ilyen jó kórházi osztályt találni, erre be akarják zárni.

2012. márc. 30. 18:26
 5/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok!!!

Hát ha ez tényleg így van akkor nagy kő esett le a szívemről!!! mert ha június 1-ig meg marad akkor az én május 9-em még bele fog férni!! A legjobb az az lenne ha be sem zárnák föleg mivel szerintem elég nagy igény van rá mert eddig akárhányszor bekerültem vmivel sose volt az adott osztályon helyem :( Amugy én is Ácsi vagyok :)

2012. márc. 30. 19:46
 6/9 anonim ***** válasza:
De jó Nektek! Én most már Fehérvárra orientálódok,mert a július még messze van :(
2012. márc. 30. 20:12
 7/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok!!! Legújabb értesülésem szerint amit egy komáromi kórházi dolgozótól halottam, hogy még juniusra is van munka beosztásuk ami azt jelenti hogy addig még fogadnak minden osztályra érkező pácienst!!!!!!!!!!! :)
2012. ápr. 8. 10:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Pénteken voltam NST-n és ott is a nővérke azt mondta, hogy kaptak valami gyorssegélyt és június 30-ig még így megmarad a szülészet. Aztán, hogy július 1-től mi lesz, arról még nincs infójuk.

2012. ápr. 9. 10:39
 9/9 anonim ***** válasza:

Remek, júliusig már nem jutottak el :(

Nem tudjátok,Ördög doki akkor még marad? Vagy amúgy is elmegy nyugdíjba?

2012. ápr. 9. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!