Komáromi kórház bezárása utánra van valaki kiírva? Mit tudni hol lehet majd szülni?
Én május 2-re vagyok kiírva. Tegnap voltam a dokimnál, még nem tudni, hogy meddig fogadnak beteget, semmit nem közöltek velük hivatalosan.
Remélem még ott szülök:-)
Elvileg Tatabánya fogadja a kismamákat, de úgy hallottam, hogy így is 3 nap után kiteszik a kismamákat (császárosokat is), mert "túl nagy a forgalom". Hogy mi lesz májustól....:-(
Sziasztok!
Én ma voltam bent a kórházban, teltház van, nincs szabad ágy sem - szóval nem értem miért zárják be.
Egyébként marad Tatabánya és Győr. Mi Ácson lakunk, állítólag Győrhöz fogunk tartozni. De egy orvos sem tud semmi konkrétat mondani :(
Én ápr. 23-ra vagyok kiírva, szóval elvileg még beférünk egy szülésre. Kérdés, hogy mennyivel előtte kezdik felszámolni, gondolom nem egyik napról a másikra rakják ki a kismamákat és babákat a küszöbre.
Sziasztok!
Ma hallottam, hogy nem május 1-től zár be a szülészet, hanem tolják, június 1-ig biztos megmarad. Nagy kő esett le a szívemről:-), bár nagyon sajnálom, hogy bezár.
Két éve ott szültem a kislányom, és csak jót mondhatok a dokikról, szülésznőkről, csecsemős nővérekről. Ritka, hogy ilyen jó kórházi osztályt találni, erre be akarják zárni.
Sziasztok!!!
Hát ha ez tényleg így van akkor nagy kő esett le a szívemről!!! mert ha június 1-ig meg marad akkor az én május 9-em még bele fog férni!! A legjobb az az lenne ha be sem zárnák föleg mivel szerintem elég nagy igény van rá mert eddig akárhányszor bekerültem vmivel sose volt az adott osztályon helyem :( Amugy én is Ácsi vagyok :)
Sziasztok!
Pénteken voltam NST-n és ott is a nővérke azt mondta, hogy kaptak valami gyorssegélyt és június 30-ig még így megmarad a szülészet. Aztán, hogy július 1-től mi lesz, arról még nincs infójuk.
Remek, júliusig már nem jutottak el :(
Nem tudjátok,Ördög doki akkor még marad? Vagy amúgy is elmegy nyugdíjba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!