Meddig lesz lezárva a Székesfehérvári kórház az inf. Járvány miatt?
Hello. Én is bármikor szülhetek,én is Szfváron szülök:) és én is félek,hogy a párom nem jöhet be. Bár bízom benne. Nem tudom, meddig lesz zárva, de itt találtam olyan bejegyzést, még tavalyit, hogy beengedik az apákat szülésre. Még tavaly így volt. Remélem idén is így van. Azt is olvastam,hogy ha valaki csomagot hoz, vagy szennyest küld haza, a portán kell leadni, és továbbítják. De telefonon meg lehet kérdezni! Ha esetleg megkérdezed, írd már le:) 39 hkm.
Ez az oltás apáknak sztem. tök hülyeség, mert attól még úgy tudom elkaphatja ő is az influenzát, és fertőzhet is, csak szövődményei nem lesznek.. Szóval...
A gyors oltás nem segít, mert két hét kell a védettség kialakulásához. Másrészt az oltás mellett is elkaphatja valóban, és fertőzhet is, csak enyhébb lefolyású nála a betegség. Mindemellett én úgy tudom, hogy látogatási tilalom esetén is beengedik a szülésre, de ez Db-i adat. :)
Könnyű szülést Neked!
30 hkm
sya kismama!megkérdeztük tegnap telefonom a kórházat és bejöhet a párom vagy akit szeretnék h ott legyen a szülőszobán + 1 kísérő kint várhat a folyóson,ha megszületett a baba utána kell elhagyniuk az épületet.Annyi a feltétel h megkel venni a steril felszerelést 1000ftért aki a szülőszobára megy veled és papucsot kell vinni e neki is.(Bár szerintem az sem kell mert a lábára kap cipővédő zacsit,2009ben született a kisfiam és akkor sem kérték neki a papucsot ,mert én már a szülőszobán voltam másfél órája mire a párom is odaért és be is engedték még biztattak is h nem sokára jön).látogatni ilyenkor nem lehet a külső portán lehet csomagot leadni és mondták h kaját,innivalót ha lehet már előre kell összekészíteni.
könnyű szülést neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!