Székesfehérvári kórház? Mit kell vinni a pici babának?
2,5 éve szültem ott és akkor adtak ruhát a picinek meg pelust meg a köldökápoláshoz az alkoholt hintőport.
Most úgy hallottam hogy pelust már nem adnak a többi dolgot adják még?Vagy jobb ha mindent viszek?
Én Komáromban szültem, ott adtak mindent, csak pelenkát meg cumisüveget nem. Nem tudom Fehérváron is így van-e.
Cumisüveget, mellszívót mindenképp vigyél szerintem.Pelenka, popsitörlő is fog kelleni és krém.
Szia!
Én most fogok szülni Fehérváron,kb 1-2 hét múlva.
Nekem azt mondták,hogy a vaságyon kívül mindent vigyek!
Köszi szépen!Könnyű gyors szülést kívánok neked!
Mi most járunk a 34-ik héten
Kedves utolsó!
Leírnád pár sorban a tapasztalataidat a korházról és a személyzetről?
Elég rossz hírük van....kinél szültél?
Volt fogadott orvosom, aki nem jött be a szülésre, de szerencsére volt szülésznőm is, Harai Erika, nagyon jó fej nő, érti a dolgát. Szóval az ügyeletes doktornőnél szültem, Kalamász Nikoletta a neve. Nagyon lelkiismeretes volt, szépen megcsinálta a köldökvér levételt is, kedves volt velem, azóta hozzá járok, mindenkinek csak ajánlani tudom. A kórház... nem tudom, 2,3,4ágyas szobák vannak, mindegyikhez zuhany+WC, természetesen WC papír nincs, szóval azt is kell vinni. A csecsemősök eléggé vegyesek, vagyis inkább a többség bunkó volt, szerencsére nekem nem kellett sok segítség, de amikor valami gondom volt, bevallom, hogy félve mentem, mert húzták a szájukat. Egy nagyon aranyos nő volt, teltebb, barna hajú, ő úgy csinálta a dolgokat, ahogy kellett, és normálisan tudott válaszolni. Az már a vicces kategóriába tartozik, hogy az ételhordó néni beszólt nekünk, hogy miért nem esszük meg a finom ebédet...Ja, a látogatás meg a legeslegröhejesebb, a kórterem ajtajáig jöhet a család, és gyakorlatilag senki sem élvezi a dolgot, állsz az ajtóban a babáddal, közben, ha van szobatársad, ő is szeretne az ajtóhoz férkőzni, hogy láthassa a családját, ha 3mondatnál többet szeretnél beszélgetni, akkor meg a babát a kórteremben kell hagyni.
Tényleg nagyon vegyes a dolog, de úgyis a babáddal leszel elfoglalva, azt a 3-4napot meg kibírja az ember valahogy a kórházban.
Húú,hát köszi,hogy megírtad!
Azt még meg szabad kérdeznem,hogy ki volt a fogadott orvosod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!