Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Székesfehérvári kórház? Mit...

Székesfehérvári kórház? Mit kell vinni a pici babának?

Figyelt kérdés

2,5 éve szültem ott és akkor adtak ruhát a picinek meg pelust meg a köldökápoláshoz az alkoholt hintőport.

Most úgy hallottam hogy pelust már nem adnak a többi dolgot adják még?Vagy jobb ha mindent viszek?

2011. márc. 20. 22:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szakács Szilvia. Amúgy ő is nagyon rendes, csak kicsit hülyén jött ki a dolog, egy héttel a kiírt időpont előtt mondta, hogy szabadságon lesz, de tuti bejön. Akkor már tudtam, hogy úgysem lesz ott. Pont a kiírt napon szültem, szólt is neki a szülésznőm, de sajnos nem tudott jönni, mert alkoholt fogyasztott. Megértem őt is, csak az esett rosszul, hogy csak egy héttel előtte szólt, nem ajánlott maga helyett mást, mert tutira mondta, hogy jön. Szóval őt is tudom ajánlani.
2011. márc. 22. 17:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Köszi!
2011. márc. 23. 17:28
 13/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Köszönöm szépen a válaszokat!

Kalamász Nikoletta bennt volt mikor 2008-ban egy délutánt töltöttem a vajudóban,nekem nagyon szimpatikus volt.Engem akkor császároztak toxémia miatt.Amúgy én nem ismerem a fehérvári dokikat mert veszprémiek vagyunk és a Deák Csabához járunk,mi nagyon meg vagyunk elégedve vele,remélem most is minden rendbe lesz.

2011. márc. 23. 19:34
 14/15 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is Fehérváron fogok szülni most júliusban.

Örültem annak a hosszú válasznak az előzőkben..

Nekem is lenne kérdésem ha tudna rá válaszolni,azt nagyon nagyon megköszönném!!!

Ugye vinni kell mindent a babónak,kivéve a ruhát.

Milyen ruhákat adnak?

Ha már rakok neki szinte mindent akkor rakjak azt is?(hátha csinosabb lenne:),vagy hülyeség)

És fürdetés után a törölköző?Azt is mi vigyük?

Tényleg köszönöm előre is ha tudd nekem valaki segíteni!!!!

2011. máj. 3. 15:26
 15/15 anonim ***** válasza:
A kórházban rövidujjú bodyt és rugit adnak a babáknak. Gondolom lehet vinni sajátot is, de szerintem nem prkatikus, mert pl. ha összebukja magát, akkor rakosgathatod a szennyes ruhát, beszárad, stb. Kis sapkát, kesztyűt vihetsz. A csecsemősök fürdetnek, gyorsan levetkőztetik, aztán ők öltöztetik, szóva ők is törlik meg, nem kell törölközőt vinni. Könnyű szülést!!:)
2011. máj. 3. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!