Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szult mar valaki angliaban?

Szult mar valaki angliaban?

Figyelt kérdés
Elmenyek? Jo es rossz tapasztalatok?
2012. márc. 10. 13:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Igaz hogy nem a kerdesedre valaszolok, remelem nem gond.

En meg nem szultem meg, de mar csak napok kerdese, max egy het.

tapasztalatokrol mar most is sokmindent tudnek irni, de ez fugg attol is hogy Anglia mely reszen elsz.

37+3 hkm

2012. márc. 10. 14:37
 2/5 anonim ***** válasza:
szia!en ott szultem...:)pontosan mire vagy kivancsi?
2012. márc. 10. 19:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia! En itt szultem angliaban. Jo tapasztalatom van, nagyon kedvesek segitokeszek voltak. A baba vegig velem volt elso perctol. Egyik ismerosom csaszarral szult nala is elso perctol nala volt.

Annyi hogy nem folyt el a magzatviz, szivargott 24 oran at. +varattak a 24 orat, aztan burkotrepesztettek. Mire vagy meg kivancsi?

2012. márc. 10. 21:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Csak szeretnek elmenyeket cserelni kismamakkal,akik hozzam hasonloan itt szultek! En Sheffieldben szultem jan 23.-an! Kesett a baba 6 napot,azon a napon 23.-an reggel bementem a korhazba,semmi bajom nem volt,csak tudni akartam,hogy jol van e a pici! Ramtettek a megfigyelot,1oran at figyeltek a szivhangot,jottek az orvosok,mondjak mar nem mehetek haza beinditjak a szulest. Bevittek a szuloszobaba,elcsiptek a magzatburkot,majd 2ora mulva,mivel nem erosodtek a fajasok,kaptam infuziot,gyogyszerrel,majd onnet felgyorsultak az esemenyek,1ora mulva meglett a pici,de en el sem hittem volna hogy ilyen gyors es konnyu szulesem lesz! Nem is voltak fajasaim,olyan igazi erosek,mint korabbi szuleseimnel! Csodalatos volt, a baba 4380gr.al szuletett Gabriel a neve,most mar 6100gr,es tenyleg angyal!
2012. márc. 10. 23:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Tudom mar nem aktulai a kerdes de en is Sheffieldben elek.

Facebookon vagy egy sheffieldi magyar baba-mama kulb ha gondolod csatlakozz ha meg nem vagy tag :)

[link]

2012. júl. 22. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!