Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hány órát vajúdtál? Császárral...

Hány órát vajúdtál? Császárral vagy természetes úton szültél? Kértél valamilyen érzéstelenítést?

Figyelt kérdés
2012. márc. 9. 13:23
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

8,5 órát vajúdtam, aztán gond volt és elvittek a császárműtőbe. :(

Amúgy vajúdás alatt nem kértem érzéstelenítést (utólag már bánom).

2012. márc. 9. 13:37
 12/39 anonim ***** válasza:
100%

Én is bánom. Megfogadtam, hogy a kistesónál egy olyan orvost fogok fogadni, aki rutinos az epidurális érzéstelenítésben és mindenképp kérem.

Biztos mindenkinek más, de nekem egyszerűen eltelt már egy év és a fájdalmat felidézve még nagyobb félelem van bennem, ha a következő baba születésére gondolok, mint az első előtt volt.

Ha ezt a félelmet kiküszöbölhetem azzal, hogy kérek EDA-t, akkor miért ne?

Elnézést az offért

2012. márc. 9. 13:41
 13/39 anonim ***** válasza:
100%

4óra 40 percet, ebben benne van a fél óra kitolás is, természetesen szültem, első baba.

Indított szülés volt tablettával, fájdalomcsillapító nélkül.

2012. márc. 9. 13:42
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ezek szerint nem csak nálunk nem divat az érzéstelenítés? (Székesfehérvár) Micsoda középkori állapotok!
2012. márc. 9. 13:45
 15/39 anonim ***** válasza:
100%
az, hogy "nem divat", mit jelent? Ha kéred, akkor se adják?
2012. márc. 9. 13:46
 16/39 anonim ***** válasza:
100%

Első baba, 16 órát vajúdtam. Az 5. óra után bekötötték az oxitocint, föl sem kelhettem az ágyból,minden egyes vizsgálatnál kézzel tágítottak. 1 óra volt a kitolás, szegény babámat úgy kellett kinyomni belőlem(bejött egy doki, és belekönyökölt a hasamba.) Majd a végén másfél órát stoppoltak-kívül,belül.

Kértem EDA-t a 7. óra után, de a szülőszoba vezető azt mondta, nem kell, mindjárt megvan a baba...

2012. márc. 9. 13:56
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk sem "divat" az érzéstelenítés, mert előre (hónapokkal előre) kell szólni, ha akarsz kérni, hogy bent legyen az anesztes, aki beadja...

Nekem amúgy komplikáció miatt császárom lett, és 2 órát vártam, hogy jöjjön az anesztes! Még jó, hogy nem a babámmal volt baj, hanem velem, én meg "tudtam" várni (mondjuk már pont nem akartam).

Fél napot vajúdtam amúgy előtte.

2012. márc. 9. 14:00
 18/39 anonim ***** válasza:
36%

1. baba 16,5 óra (másfél óra kitolás)

2. baba 8,5 óra

Sima hüvelyi szülés mindkettő, érzéstelenítés nélkül.

Kézzel tágítás, kivül-belül varrás, hasba könyöklős gyerek kinyomás, stb minden rossz megvolt, de NEM sajnálom, h nem kértem EDA-t!!!!

2012. márc. 9. 14:01
 19/39 anonim ***** válasza:
72%

1. baba:4 óra(kitolással együtt),EDA-val,hüvelyi úton,2 öltésnyi gátmetszés

2. baba:3 óra(kitolással együtt),nem kértem Eda-t,nem volt gátmetszés vagy gátrepedés

3. baba:? remélem gyors,beavatkozás mentes szülés lesz ez is

2012. márc. 9. 16:06
 20/39 anonim ***** válasza:
72%
A 19. válaszoló vagyok:a 2. baba is hüvelyi úton született
2012. márc. 9. 16:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!