Hány órát vajúdtál? Császárral vagy természetes úton szültél? Kértél valamilyen érzéstelenítést?
Figyelt kérdés
2012. márc. 9. 13:23
1/39 anonim válasza:
9,
természetes,
nem volt semmilyen beavatkozás, leszámítva a gátmetszést (és akkor persze már érzéstelenítettek)
2/39 anonim válasza:
6 órát vajúdtam, aztán gyorsan császároztak, mert gond volt. Érzéstelenítőt csak a császár előtt kaptam.
3/39 anonim válasza:
1. 26 óra, hüvelyi
2. 4,5 óra hüvelyi
3. ?
Érzéstelenítést nem kértem/kérek
4/39 anonim válasza:
12 órát és természetes úton szültem
5/39 anonim válasza:
2 órát vajúdtam, természetes úton 5 nyomással kint is volt a baba. mindenféle fájdalomcsillapítót kértem amit csak kapni lehetett, sőt mikor már a végén nagyon fáj mondtam h kérnék még egy kőrt! persze többet nem kaptam...
6/39 anonim válasza:
3 órát, érzéstelenítés nélkül, azt mondta a doki ez gyors szülés lesz ide nem kell érzéstelenítés. Aztán hirtelen fájásgyengeség lépett fel, így oxitocint kaptam. A doki azt mondta, hogy ha nem lett volna fájásgyengeség, akkor akár 1,5 óra alatt is megszültem volna.
7/39 anonim válasza:
Semennyit, programozott császár spinálissal (viszont előtte egy hónapig kórházban voltam).
8/39 anonim válasza:
1. gyerek: 1,5 órát vajúdtam, gátmetszéshez kaptam érzéstelenítőt, egyébként nem.
A második gyerekkel nem vajúdtam, nem kaptam érzéstelenítőt.
Nálunk nem is nagyon adnak, csak császárhoz.
9/39 anonim válasza:
1. 3,5 óra volt az egész, hüvelyi szülés, nem kértem érzéstelenítőt, nem volt semmilyen beavatkozás
2. 1,5 óra, szintén hüvelyi, szintén nem kértem semmit
mindkettőnél oxitocint kaptam fájásgyengeségre
10/39 krisztivan válasza:
Inditották.
11-kor burokrepesztés.
12-kor oxi.
20.15-re bújt ki a fiam.
kb.16-kor kértem EDA-t.
Hüvelyi szülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!