Akinek szeretkezés indította be a szülését, mennyi idő múlva szült meg?
Szia!
Nekem is fájásokat generált a szeretkezés és 8,5 órán át tartott is elég rendszeresen és 40 mp-ig, de aztán elmúlt a forró fürdőtől. Voltam dokinál aki megállapította, hogy nem nyíltam ki és kicsit aggódom, hogy a második szülésem is nagyon sokáig fog tartani, ha 8,5 órán át tartó fájások nem csináltak semmit. Második szülésem lesz, tehát tudom, hogy ezek már elég kemény fájások voltak. Ezért is érdeklődöm, hogy mennyire jó ez így. Lehet, hogy inkább magától kéne beinduljon?
Második babánál próbálkoztunk "beindítani".
A szerelmeskedés után (amit egyébként akkor kifejezetten kívántam is, különben nem csináltuk volna, még csak a 38. héten voltam, de nagy volt a baba) kb. 2-2,5 órával indultak fájások, 5 percesek lettek, másfél órán át, de leálltak. A baba még nem akarta... Napokkal később spontán nekiindult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!