Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek szeretkezés indította...

Akinek szeretkezés indította be a szülését, mennyi idő múlva szült meg?

Figyelt kérdés
A szeretkezéstől indult fájásoktól gondolom.

2012. márc. 5. 11:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
3-6 óra múlva elindult a fájdalom, az első gyermekem az első fájás megjelenése után 26 órával a második, 6 órával született meg. Tuti biztos vagyok benne hogy mindkettőt a szeretkezés indította be.
2012. márc. 5. 12:00
 2/5 A kérdező kommentje:

Szia!

Nekem is fájásokat generált a szeretkezés és 8,5 órán át tartott is elég rendszeresen és 40 mp-ig, de aztán elmúlt a forró fürdőtől. Voltam dokinál aki megállapította, hogy nem nyíltam ki és kicsit aggódom, hogy a második szülésem is nagyon sokáig fog tartani, ha 8,5 órán át tartó fájások nem csináltak semmit. Második szülésem lesz, tehát tudom, hogy ezek már elég kemény fájások voltak. Ezért is érdeklődöm, hogy mennyire jó ez így. Lehet, hogy inkább magától kéne beinduljon?

2012. márc. 5. 12:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Még annyit szerettem volna, hogy hányadik héten születtek?
2012. márc. 5. 12:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Második babánál próbálkoztunk "beindítani".

A szerelmeskedés után (amit egyébként akkor kifejezetten kívántam is, különben nem csináltuk volna, még csak a 38. héten voltam, de nagy volt a baba) kb. 2-2,5 órával indultak fájások, 5 percesek lettek, másfél órán át, de leálltak. A baba még nem akarta... Napokkal később spontán nekiindult.

2012. márc. 5. 14:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon furcsa ez, mert az első terhességem alatt a hátam közepére se kívántam a szexet, most meg lekaparom a falat, hogy nem engedi a doki, hogy együtt legyünk. :) Azt mondta, hogy, most ne legyen orgazmuson és ne szexeljünk, mert még egy kicsit bent maradhatna a baba. Valószínűleg azért indultak a fájások, mert már készen lenne rá, de nem akarja, hogy koraszülött legyen a kor miatt, mert hogy 35 hetesen voltak ezek a fájások. Most már 36-ban vagyok. Azt mondta jó lenne kihúzni a 38-ig. 35. héten mérte 2900 grammnak.
2012. márc. 5. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!