Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha a baba méretei alapján...

Ha a baba méretei alapján nagynak látszik, azt jelenti, hogy az is lesz? Vagy megesik, hogy tévednek az orvosok.40 hét után mennyit nőnek még?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 10. 18:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem a 41. héten mondták, hogy 4 kiló feletti. 160 centi vagyok. Nem mentem bele az indításba,a saját és a baba érdekében. milyen jól tettem! 4 kiló 25 lett... És császár. De halottam róla, hogy tévednek. Nálam nem. Könnyű szülést!
2008. ápr. 10. 19:02
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ! Azért lett császár mert nagy baba volt?
2008. ápr. 10. 19:09
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia! Barátnőmnek 4 kilós babát jósoltak, 3100 g lett.....

Én 1 nappal hordtam túl, 4100 g lett, és simán kijött :o) 164 cm vagyok.

Elvileg a 36. héttől heti kb 250 g-ot hízik, de előfordulhat a 40. hét után már fogyás is.

Szép szülést! :o)

2008. ápr. 10. 21:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

A 40-ik hét után már gyakran visszaesik a baba súlya nem hogy nőne.Velem megvárták a 42hét végét,és tele volt a magzatvíz mekoniummal,rossz volt már az ellátottsága.

Ez nagyon veszélyes is lehet,mert oxigénhiányos állapot is okozhatja.Nem is bírta a szülést,meg kellett császározni sajnos.Amúgy uh-n nagyokat tévedhetnek a súlybecsléssel.

Bízz benn,hogy nem lesz túl nagy a bébi.

Sok szerencsét.

2008. ápr. 10. 21:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja és még annyit, hogy tuliképpen nem az orvosok tévednek, hanem ők lemérik a baba egyes testrészeit (fej, poci, combcsont), és az uh gép egy képlet segítségével, az adatok alapján kiszámítja a becsült súlyt. Tehát a baba is "csalhat". Ha hosszúcombú, vagy kicsit nagyobb a fejecske, akkor máris becsapott mindenkit :o)
2008. ápr. 10. 21:49
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Most már nagyon várjuk de úgy tűnik ő még mindig nem akar megszületni.
2008. ápr. 11. 07:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Sajna sokat tévednek, akár egy-mésfél kilót is. Szeritnem felesleges ezen rágódni, úgyis akkora lesz, amekkora.-)

40 hét után már nem igen nől, sőt, van hogy fogy...

Ne félj, megjön a baba, mikor jónak látja:-) Türelem

2008. ápr. 11. 10:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondtak 4 kg koruli lesz es 3970 gr lett.
2008. ápr. 11. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!