A császármetszés nagyon fáj? A gerincbe kapott injekciótól tényleg nem lehet érezni semmit?
Nekem az elsőt epidurállal csinálták, mert az volt bekötve a normál szülés közben is, ennél éreztem a rángatást, amit a többiek is írnak, ettől bepánikoltam, ezért elaltattak. A másik kettő programozott volt, spinalis érzéstelenítéssel csinálták, na ott tényleg nem éreztem semmit, még a rángatást sem. Utolsó 2 nekem is szép emlék. Júliusban lesz a negyedik. Amúgy az epidurális és a spinális között csak a hatóanyag más, tök ugyanaz a bekötés. A fázás nálam is megvolt.
Én a gerincszuritól féltem a legjobban (még harmadszorra is), de az szerintem egyáltalán nem rossz érzés, inkább csak tompa nyomást érzel, nekem az volt az érzésem, hogy mindjárt lelöknek az asztalról :-S Itt nálunk kézfejbe kötik az infúziót, na az sokkal fájdalmasabb, mint a gerincbe adott
Szia!
Csatlakozom az előttem szólókhoz.Nem érzel fájdalmat.
És bennem is az maradt meg többek között a legjobban,amit az egyik válaszoló írt,hogy amikor vége volt a műtétnek és mondta a beteghordó srác,hogy kapaszkodjak bele és áttesz a másik ágyra,lenéztem és a lábam már a kezében volt. :) Hirtelen meg sem ismertem a lábam,csak néztem,hogy mi az... Nagyon furcsa volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!