Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ilyenkor mi a teendő? Baj...

Ilyenkor mi a teendő? Baj lehet belőle?

Figyelt kérdés

Tegnap éjjel együtt voltam a párommal, nem volt durva és nagyon jól is esett... Utána kimentem a mosdóba és láttam, hogy vérzek... 3x nyúltam oda a wc papírral és mind a 3x egy 5-10 Ft-os nagyságú vérfolt volt rajta. Raktam be egy tisztasági betétet éjszakára, az már nem volt véres és azóta sincs baj..., de éjszaka szinte végig méhösszehúzódásaim voltak és féltem, hogy megszülök... Kicsit megijedtem. Az orvosom és a védőm se tudom elérni. Remélem nem lesz baj!? Ez mitől lehetett? Mit tegyek?

36+3 hkm

2012. márc. 2. 10:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia semmit ez a vége felé teljesen normális...nem kell megijedni akkor lenne baj ha egyfolytában véreznél és nem múlna el...ez normális nekem is szokott ilyen lenni és engem is nézett már meg a dokim Ő mondta, hogy nyugi...lehet tágulsz, akkor viszont arra figyelj, hogy ne élvezzen beléd...
2012. márc. 2. 10:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Szerintem nem akar már velem lenni a tegnapi után a párom... Azt mondta, hogy nagyon rosszul érzi magát miatta... :(
2012. márc. 2. 10:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Mond meg neki, hogy ez teljesen normális, nem kell aggódni! Elképzelhető, hogy a nyákdugód kezd távozni, de ez is természetes így a vége felé!
2012. márc. 2. 11:08
 4/7 A kérdező kommentje:
Én mondtam neki, hogy minden okés már jele sincs annak, hogy tegnap kicsit véreztem, de ő annál jobban félt... Ami valahol jól esik, de valahol meg idegesítő is... Nekem szükségem van rá úgy és tudom, hogy neki is rám... És ha ez tényleg normális, akkor miért nem akar???
2012. márc. 2. 11:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Figyi, szerintem ne erőltesd neki, ha nem akarja, nem meri. A pasiknak amúgyis fura lehet ilyenkor, hogy nem kettesben vagytok. Nekünk is kicsit misztikus dolog a terhesség, nekik méginkább. Nem tudja felmérni a helyzetet és nem is mer kockáztatni, hogy esetleg bajod lesz. Hívd fel a dokidat, kérdezz rá úgy, hogy a párod is hallja a telefonban, hogy megkérdezted és hátha úgy valami nagyon óvatos pózban mégis rávehető.
2012. márc. 2. 14:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy csak kívülről dörzsölte ki egy kicsit a bőröd? Velem előfordult ilyen a vége felé, először azt hittem hogy belülről jön, de aztán láttam, hogy csak a bőröm dörzsölte meg kicsit és attól vérzett enyhén.
2012. márc. 2. 16:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Mindenképpen próbáld elérni a dokidat, talán neki már elhiszi a párod, hogy valóban nincs gond, pláne ha meg is vizsgál mellé.

Biztosan fura lehet neki, illetve egyértelműen nem is akarja hogy probléma legyen nyilván és mivel vigyázott, még is lett, ezért természetes, hogy kiakadt.

Mindenképpen beszélj a dokiddal, az a biztos, ez megnyugtat téged is és a párodat is! :)

2012. márc. 3. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!