Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan kerjem meg a dokit,...

Hogyan kerjem meg a dokit, hogy varjon össze ott rendese? Nagyon félek tág maradok?! Tapasztalatok? Panaszkodott mar a papa valakinel?

Figyelt kérdés
2012. márc. 1. 18:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Bocs, másodiknál nem vágtak, normális volt a doki, azt mondta csak akkor vág, ha muszáj.

Sajnos Magyarországon vágnak ha kell, ha nem kell, mert könnyebb az orvosnak.

2012. márc. 1. 18:37
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem belül minden olyan maradt, mint régen, a férjem szerint, és szerintem is, de nekem csodásan ment a szülés, doki szerint olyan vagyok, mint aki nem is szült. Kivéve a kinti helyzetet... a gátnál efy darab bőr nem forrt össze. Leng össze-vissza. Sírni tudnék, mert minden "használatnál" vigyázni kell, le ne szakadjon, érzékeny, stb... Csak azért nem operáltatom le, mert hamar akarjuk a kistesót, gondoltam, addig kibírom. Akkor aztán jól megmondom, hogy stoppoljon már össze rendesen, kilógó bizbaz nélkül!!!
2012. márc. 1. 18:40
 13/19 anonim ***** válasza:
82%
Jézusom, a szülés egy nuni gyilkos.
2012. márc. 1. 18:42
 14/19 A kérdező kommentje:
Na ez az én ezektől rettegek:( mindent kibirok komolyan nem zavar semmi akkor vagjanak, varjanak, tartson hat napig de utana ha letelt a hat hét legyek a regi.Hogyan tudnam az orvos tudtara adni, hogy ez nekem nagyon fontos?
2012. márc. 1. 18:47
 15/19 anonim ***** válasza:
Én semmit nem mondtam a dokinak alig vártam,hogy hagyjanak békén szóltam is halagyon mosolygott és tökéletesen összevarrt elég szűk lett tampont nem is szeretem azóta belül is összehúzódott a hüvely csak úgy mint a méh,és pár hónapig mintha szűz lettem volna annyira fájt az együttlét.Szerintem ne félj mond nyugodtan,ez fontos neked és inkább most mond mint később.Nekem egyébként nem volt fogadott orvosom,aki normális az mindent megtesz kérés nélkül.
2012. márc. 1. 19:00
 16/19 anonim ***** válasza:
78%

Nekem nem lett tág, sőt szűkebb lettem, mint előtte, kvázi újra elveszítettem a szüzességem:) A párom eleinte azért panaszkodott, de aztán megszokta:D

Két öltéssel varrták a gátsebet, mára nem is látszik, csak egy fehér csík van a helyén.

2012. márc. 1. 19:29
 17/19 anonim ***** válasza:

Hát ezek a rémsztorik... kicsúszik a tampon meg ilyenek, hát jókat röhögtem! Mekkora gyerekeket szültetek ti?

Kettőt szültem, mindkettőnél vágtak. Egy 3,5 és egy 4 kilósat. A berendezésem ugyanolyan lett, mint volt. Talán a bejárat szélesebb picivel, de maga a hüvely ugyanolyan.

Persze, mindenkinek már a teste, ez is másként alakul.

2012. márc. 1. 20:45
 18/19 anonim ***** válasza:

Szreintem a varrással a belül nem igen tud mit csinálni. Varrni a gátat fogják, meg ha kell belül a falat, de azzal nem szűkít. Amúgy én repedtem ahol eltudod képzelni(méhszáj, hüvelyfal, gát, ez utóbbi luktól lukig) és ugyanolyan, mint előtte. Igaz, nekem is maradt egy kis bőr darabka, de én is megvárom a második babát aztán helyre hozatom magam.

És én nem is szóltam, hogy hogy varrjanak, ügyeletesnél szültem és ráadásul a varrást altatásban végezték.

2012. márc. 1. 22:14
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtatobb sztorikat, remélem a szerencsesek közé fogok tartozni...
2012. márc. 2. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!