Hogyan kerjem meg a dokit, hogy varjon össze ott rendese? Nagyon félek tág maradok?! Tapasztalatok? Panaszkodott mar a papa valakinel?
Bocs, másodiknál nem vágtak, normális volt a doki, azt mondta csak akkor vág, ha muszáj.
Sajnos Magyarországon vágnak ha kell, ha nem kell, mert könnyebb az orvosnak.
Nekem nem lett tág, sőt szűkebb lettem, mint előtte, kvázi újra elveszítettem a szüzességem:) A párom eleinte azért panaszkodott, de aztán megszokta:D
Két öltéssel varrták a gátsebet, mára nem is látszik, csak egy fehér csík van a helyén.
Hát ezek a rémsztorik... kicsúszik a tampon meg ilyenek, hát jókat röhögtem! Mekkora gyerekeket szültetek ti?
Kettőt szültem, mindkettőnél vágtak. Egy 3,5 és egy 4 kilósat. A berendezésem ugyanolyan lett, mint volt. Talán a bejárat szélesebb picivel, de maga a hüvely ugyanolyan.
Persze, mindenkinek már a teste, ez is másként alakul.
Szreintem a varrással a belül nem igen tud mit csinálni. Varrni a gátat fogják, meg ha kell belül a falat, de azzal nem szűkít. Amúgy én repedtem ahol eltudod képzelni(méhszáj, hüvelyfal, gát, ez utóbbi luktól lukig) és ugyanolyan, mint előtte. Igaz, nekem is maradt egy kis bőr darabka, de én is megvárom a második babát aztán helyre hozatom magam.
És én nem is szóltam, hogy hogy varrjanak, ügyeletesnél szültem és ráadásul a varrást altatásban végezték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!