Váci kórházról tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Már megtörténtek a felújítások?2012. febr. 23. 09:11
1/5 anonim válasza:
A szülőszoba szépen fel van újítva,a gyermekágyas részt most újítják, úgy tudom május környékére lesz kész.
2/5 anonim válasza:
szép a szülőszoba. gyermekágyas az...De ha újítják akkor jó lesz,mondjuk nekem megtette a régi is..
De szülni akkor sem szülnék ott még egyszer ha kötelező lenne...
Olvass vissza ilyen kérdéseket,már párszor leírtam a történetemet,1éve szültem ott. ..
soha többé, persze ez csak egy tapasztalat a sokközül.
3/5 anonim válasza:
első vagyok, én meg a következőt is ott fogom szülni, pedig ügyeleten voltam az elsővel...nagyon meg voltam elégedve mindennel, rendesek voltak.
Amúgy minden kórházról lehet hallani ezt is azt is...mindenhol vannak rémtörténetek és vannak akik ajnározzák.
4/5 anonim válasza:
A kórház másik felét, köztük a gyermekágyas részleget, már befejezték, de még nem adták át. Van valami kavar a pénz körül... Lényeg, hogy a szülészet-nőgyógyászat augusztusban még a régi gasztroenterológiai osztály helyén van a harmadikon. Amúgy föl van újítva. Én is ügyeleten szültem, se választott doki, se szülésznő. Azt se tudtam merre menjek, mikor odakeveredtem először. és minden nagyon rendben volt. mindenki kedves rendes, persze lehet rossz napja akárkinek, de ha segítség kell, akkor nyugodtan kérhetsz, tuti segítenek. Az ügyeletben levő dokik nagy része tök jó fej, szóval ki lehet fogni. Nekem csak jó tapasztalataim vannak. :) (Na, jó van rossz is, de az nem volt olyan meghatározó... :) )
5/5 reterit válasza:
Itt születtem és túléltem!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!