Talán butus kérdés, és próbáltam olvasni az előzőeket, de hol fájhat a szülés, milye fáj pontosan az embernek?
Látom, volt a mezi szerű görcsről írt, csak sokszorosa, más derékfájást említett. A nővérem azt mesélte, vagy édesanyám, hogy a kitolás volt szinte elviselhetetlen, mintha kettészakadtak volna. Mi fog legjobban fájni, helyesebben nektek mi fájt? Tudom, mindenkinek más...
Az az igazság, hogy most hirtelen rámjött a szívdobogás, holnapután leszek 36 hetes, és eddig igyekeztem nem gondolni rá, most nem is tudom a szülés ijesztett meg, vagy a babát féltem - Angliában élek, és itt be sem engednek a kórházba sokáig, csak ha már alig élsz, mert túl sokan szülnek, és mint az egyik történetben amit itt olvastam, valaki írta, hogy a köldökzsinór megfolytotta volna a kislányát, ha nem megy be... Akkor már hiába perelek, ha meghal a babám, és szétesik az életem. Félek, segítsetek! Nem akarok pánikolni, de féltem a kisbabám!
Nekem a vajúdás nem volt vészes, tényleg mensi szerű görcsök jöttek, hol erősebb, hol gyengébb. Én kptam oxitocin inúziót, hogy erősödjenek meg sűrűsödjenek a fájások, mert ami volt, az kevés lett volna a szüléshez. Na, amikor elkezdett hatni, már tekeredtem, de nekem a kitolás volt nagyon rossz. Azt hittem szétrepedek ott lent...megkönnyebbülés volt, amikor kibujt a pici.
Egy biztos, fájdalom nélkül nem úszod meg. Amit ne felejts el, hogy semmi sem tart örökké! Gyakorold a légzést és készítsd fel a tested meg a lelked arra, ami vár rád! És mindig csak pozitívan!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!