Már napok óta izgulok! Teljesen be vagyok sózva! Dilis vagyok, stb. március 6-ra vagyok kiírva! Már nagyon várom a napot! Szerintetek csak emiatt vagyok így megbolondulva, vagy jelezheti ez már azt, h hamarosan szülök? Nektek volt ilyen?
szia!
hát... egész éjjel sírt, és nem tudtam miért... aztán reggel anyukám felvilágosított,h félt! Aztán kipróbáltam,amit anyu ajánlott, ami bevált!(körberakni 1 takaróval vagy valamivel a kiságyába, h biztonságba érezze magát + ha éjjel nyűgös és nincs semmi ok, akkor kicsit cumit adni neki) Azóta angyalka! :)
Kérdezz nyugodtan! :)
A kórházi napok jól teltek (1 ágyas szobában voltam) a csecsemősök kedvesek voltak, 1nap volt (éjszakai műszak) akikkel annyira nem tudtam azonosulni! :( de tényleg mindenki segítőkész volt és kedves! A szülés után nagyon fáradt voltam, sajnos rögtön nem volt még 1 ágyas, így 5ágyasba kerültem, hát... aludni nem nagyon tudtam, szóval megváltás volt mikor délután szóltak, h van már 1 ágyas! De a szülés után kell pár nap, míg az ember észhez tér az biztos! :) Te hány hetes babás vagy egyébként? Hol fogsz szülni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!