Van itt olyan aki 1991. március.10én szült és valamilyen oknál fogva nem tudta megtartani a babáját?
jézusom..
ne értetlenkedjetek már..
vszinű vmi oknál fogva örökbe adta vagy nem ő nevelte fel.
Én értettem, csak szerintem első nem, és ezért kérdeztem rá.
Na mindegy, sajnos nem ismerek ilyen embert. :(
Ismerősöd keresed?
Szia,
Sajnos nem tudok ilyen esetről, de kicsi az esélye, hogy itt érdemi infóhoz jutsz. Hiszen akik ide írnak (ebbe a topikba), azok most terhesek vagy tervbe van véve a baba és infókat gyűjtenek. Ha 20 éves vagy, akkor az édesanyád 40 körül járhat (persze, ha nagyon korán szült, akkor simán lehet fiatalabb is 4-5 évvel), nagy szerencse kellene ahhoz, hogy épp most legyen terhes és olvassa ezt a topikot. Sajnos olyan sok kérdést tesznek fel itt minden nap, hogy 2 nap után már eltűnik a kérdésed a süllyesztőben.
Szurkolok, hogy sikerrel járj, de ne keseredj el, ha nem itt kapsz választ a kérdésedre.
Végülis mindegy hogy melyik rovatba irtam volna mert ezt bárhova lehetne irni.
Sokan látogatják ezt at oldalt és csak gondoltam irok.Ha nem járnék sikerrel akkor sem keserednék el mert nem vesztettem semmit.Akit nem ismer az ember az nem hiányzik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!