Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » S. O. S, ki milyen hatásos...

S. O. S, ki milyen hatásos módszerrel csalogatta ki a babóját, hogy ne kerüljön sor indításra? Holnap be kell feküdnöm, ha nem történik semmi 41 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
2012. febr. 27. 20:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Semmi nem vált be, pedig az egyikkel a 24.héten, a másikkal a 8.héten már kinyíltam. Pihenni nem pihentem egyikkel sem és túlhordás, majd indítás lett a vége. Az egyik 40+4 napon, a másik 42+0 napon.

Nyugi:)

2012. febr. 28. 15:48
 12/14 anonim ***** válasza:
Mindent kipróbáltam a meleg vízes fürdőtől kezdve, a lépcsőzésen át (kénytelen voltam, utolsó héten elromlott mind2 lift, 10. emeleten lakunk..), a szex nálunk alap volt szinte minden nap, homeobogyó, málnelevél tea, nagytakarítás, fűszeres étel, tonic, a frontok meg sem hatottak.. És még sorolhatnám, lenne bőven mit. :) De semmi nem vált be!
2012. febr. 28. 20:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Ma voltam a dokinál mert már túlhordásban vagyok és azt mondta felejtsem el ezeket a javasolt praktikákat mert a méh nincs felkészülve a szülésre,éretlen és feleslegesen lépcsőzök stb.Csak azt csináljam amit amúgy is csinálnék.
2012. febr. 28. 21:25
 14/14 anonim ***** válasza:
nekem inditas elott harom oraval hirtelen megindult.. 12 oran az vajudtam.. most orulnek, ha kibujna mar, de szerintem csak rohog rajtam benn :) egyebkent negykezlabra allva felmosni a lakasra eskusznek sokan
2012. febr. 29. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!