Mik a tapasztalatok a miskolci megyei kórházról?
Mik a tapasztalatok, vélemények? Milyenek a szobák, a nővérek, a szülésznők? Mennyire figyelnek a babára, illetve a mamára, mennyire emberségesek, segítőkészek? Kell-e valamit vinni a baba ellátásához (pelenka, popsiörlő, esetleg kisruha stb...)?
Köszönöm!
Én március végén szültem (csáazárral)az említett kórházban.
Az az igazság,hogy én nem éreztem magam valami jól.Az a baj,hogy túl sokan vannak mind a nővérek és mind a csecsemős nővérek is. Egy idő után majd kitapasztalod,hogy ki aranyos és ki nem,mert nagyon változó volt.Volt aki mindenben segített viszont a többség elég bunkó volt velem. A szülésznőkről csak annyit,hogy nagyon nem szeretik,ha kiabálnak a kismamák a szülés alatt.Nem leszel bennt sokáig úgyhogy ne vegyél semmit készpénznek bárki is mondja.Tapasztalatból mondom,mert én nagyon depis lettem és utólag visszagondolva már látom nem érte meg.
Egyébként 2 és 4 ágyas szobák vannak egy kis folyosón.Enni csak kinnt lehet, meg vannak számozva az asztalok (szobaszám szerint).
A babádat éjszakára sem viszik el veled lehet végig.Fürdetni reggel 5-kor viszik el és kb vizit után 8 körül hozzák vissza.
A baba ellátásához semmit nem kell vinni,mindent adnak.(pelus,popsikrém,hintőpor vatta,popsitörlö.géz)Jó viszont ha van tartalék pelenka,mert csak 3-at adnak egy napra és nem mindig volt elég.És ruha sem kell neki benntre.
Még annyit,hogy a csecsmősnővérek segítenek a babát mellre tenni. És kérdezzél tőlük bátran bármit,mert azért vannak.
Könnyű szülést kívánok neked!
Remélem veled emberségesebbek lesznek,de ha mégsem tudd,hogy nem te vagy a hibás.
Köszönöm szépen!
Kitartást és meglátod minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!