Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet, hogy hülye kérdés, de...

Lehet, hogy hülye kérdés, de nálatok szülés után volt energiátok, illetve időtök a szexre?

Figyelt kérdés
3 hónapja szültem,6 hét után voltunk először együtt a párommal, nagyon jó volt, de azóta kb 3szor voltunk együtt, és már eléggé kivagyunk mindketten. Kedvünk van hozzá, csak mindig rosszkor sír a baba, mire "arra" kerülne a sor...másnál is van így, hogy nem jön össze emiatt? Ha meg alszik a pici, akkor a fáradtságtól nem sikerül...Megoldás szerintetek?
2012. febr. 25. 18:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ez egy elég érdekes téma...Nálam már a terhesség alatt sem volt a libidóm az egekbe, főleg veszélyeztetett terhesként (nem azért voltam az, mert a dokival megbeszéltem). A szülés után a Férjem már nagyon akarta, de mivel egyedül gyerekhez, háztartáshoz és a házkörüli munkához már néha kevés lettem volna, így inkább aludtam, ha volt rá időm. Férjem azt vallja, hogy Ő eljár dolgozni, a többi az enyém. Sajnos a szülés után ráestem a seggemre, így szétnyílott a vágásom, 6 hetes kontoll után voltam együtt a férjemmel, rettenetesen fájt, és azóta is, pedig már 2 éve szültem. Nem tudom mi segíthetne, fáradt vagyok, igaz van sex, de fáj.
2012. febr. 27. 15:48
 12/12 anonim ***** válasza:
mi nem vártuk ki a 6 hetet, hanem csak a 3-at. Már akkor elmúlt a gyermekágyi vérzésem. Az első elég fura volt, a második kellemes, azóta pedig egyszerűen nem bírunk magunkkal. Soha nem élveztem még ennyire a sexet. Igaz hogy gumival csináljuk, de így is nagyon jó. Jövő héten kell visszamennem 6 hetes kontrollra, akkor íratok fel spirált. A pici nagyon jó alvó nyugodt baba, így lehet tőle csinálni.
2012. márc. 1. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!