Szerintetek túl fogom hordani a kicsit?
Hú ezt senki nem tudja megmondani.
èn 30-ik héttöl korszülött veszélyes voltam. 40-ik héten még egy keményedésem sem volt. majd 42-ik héten beküldtek szülés indításra de ahogy beértem beindult magától.
Én így túlhordtam és indítani kellett, de hát ki tudja, mindenkinél másképp indul be a dolog, tehát attól még, hogy most zárva vagy, lehet pár óra alatt elkezdesz nyílni és beindulhat a szülés is.
Mindenesetre bárhogy is lesz könnyű szülést!
S ha van kedved, időd majd, akkor írd meg végül, mikor és hogyan indult be, ok? Kíváncsi vagyok.
Szia!
Nekem nem voltak jóslóim,41. hetet betöltöttem mikor 3 indítás probálkozás után megindult magától egyből szabályos 3 perces fájásokkal!
Én is mára vagyok kiírva, de nálam se sok minden van.
Szombatig nekem voltak jó kis jóslóim, de nem sűrűsödtek be, még 20 percesek sem voltak, csak kb óránként jöttek.
Azt hittem na majd vasárnapra besűrűsödnek, de addigra meg elmúltak, azóta nincsenek is :(
Nyilallgatásokat érzek lent, és a csontjaim is fájnak, a derekammal egyetemben, de zárt vagyok, és még a baba feje sem illeszkedett be.
Nekem erre mindenki mást mond: van aki azt, hogy ő is így volt, és másnapra megszült, más meg még hordta x napot, két hetet is akár. Sajnos nem lehet tudni!
Minden esetre és megértelek maximálisan hogy szeretnéd már ha veled lenne!
5-ös vagyok! Gratulálok!:))
Nekem végül császár lett, és 28-án lett meg :) Jó babázást!
Gratulálok!
Akkor mégiscsak túlhordtad, de végülis ez nem számít, biztos tudta a kicsi mikor kell jönnie!
Szép babázós hónapokat!
Köszönöm szépen! Igen ő tudta hogy mikor akar kijönni:) Gratulálok neked a babádhoz:)
Minden jót Nektek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!