Tenyleg igaz h akinek az anyukaja konnyen szult akkor o is konnyen fog szulni vagy ha nehezen akkor o is nehezen?
Ez a hajlam oroklodhet?Mert itt mar tobszor is olvastam rola.
Az en edesanyam 5-ot szult,eleg nehez szulesei voltak,en voltam a legnehezebb szulese(2.szulott vagyok).
Viszont mar a terhessegem is mas milyen volt mint az ove.
Vagy a terhessegnek ehez mar nincs koze?
Elore is koszi a valaszokat.
37+5 hetes kismami
Szia!
Nem igaz, anyukámnak mindkét szülése nagyon nehéz volt, velem 23 órát, az öcsémmel 16 órát vajúdott, mert nagyon nehezen tágult. Én este 6kor mentem be a kórházba 5 perces fájásokkal, 2 ujjnyi tágulással, 22.05kor megszületett a kislányom (EDA-val szültem), tehát nekem igazán könnyű, gyors szülésem volt.
Hasonlóan könnyű, gyors szülést neked!
8 hós kislány anyukája
Szia!
Hát én nem hinném, hogy így lenne. Anya engem nagyon könnyen szült meg, a tesómmal kicsit többet szenvedett, viszont én a lányommal sokat szenvedtem, ráadásul császár lett a vége...
szia,
Hát nem tudom, van e összefüggés????
Anyám engem is és testvéremet is császárral szülte a 42. héten.
Előttünk sok vetélése volt.
Én az első bébimet viszonylag könnyen, gyorsan szültem a 41. héten és fájásokkal indult be.
A második bébivel most készülünk a születésre 39. héten vagyunk.
Testvérem a kislányát a 35. héten szülte simán, elfolyt a magzatvize.
Tehát én spec. nem látom az összefüggést.
Van benne valami csak azért azt is figyelembe kell venni,hogy kire ütöttél alkatilag,nah meg benned már van apuból is nem csak anyuból,remélem érthetően mondtam:D
Én alkatilag nagyanyámra ütöttem,tehát valószínű,hogy nekem hasonló lesz a szülésem mint neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!