Nektek mi a véleményetek a miskolci Semmelweis Ignác szülészeti osztályáról?
Figyelt kérdés
Én annyi rosszat hallok mostanság róla, pedig én 5 hónapja szültem császárral és pár ember kivételével mindenki NAGYON rendes, emberséges volt. Csak kíváncsiságból kérném, hogy írjátok le, érdekelne mások meglátása! Köszönöm előre is! Ja és nálam mindenki zöld kezecskét kap!!! :-)2012. febr. 16. 12:38
1/1 anonim válasza:
Én spontán szültem ott, lassan 7 hónapja. Csak pozitív tapasztalataim vannak a babám és a saját ellátásommal kapcsolatban is. Én viszonylag gyorsan, 3 óra alatt, hüvelyi úton szültem. Annyi negatívumot tudok felhozni, hogy én nem fogadtam szülésznőt és amíg nem volt bent orvos, addig ő kicsit megalázóan, a segítőkészségnek hírét sem ismerve, durván beszélt velem. De ő csak egy ember volt. Az orvos nagyon kedves volt, nagyon alapos. A csecsemős nővérkék nélkül pedig egyszerűen semmire nem mentem volna. Kérésemre minden etetés után megmérték a babámat, hogy eleget evett e, segítette a szoptatásban, megmutatták a helyes mell masszírozást. Nagyon hálás vagyok nekik mindenért.
Én csak jót hallottam a kórházról, én is csak jót tudok mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!