Mezítláb szülünk vagy zokniban?
Nem ijesztgettem a kérdezőt, és nem is a lábamon fojt a vér, de ha egyszer véres lett a zoknim...
Amúgy azért lett véres a zoknim (gondolom én) mert az oldalamon vajúdtam az utolsó fél órában, kértek, hogy forduljak a hátamra a kitoláshoz. Felhúztam a lábam, a talpam a szülőágyon volt, közel a micsodámhoz. NA.Azt meg remélem senki nem gondolja komolyan, hogy szülés közben nincs vér.
Nekem nyár volt, augusztus, én megkérdeztem a dokit, hogy maradhat-e rajtam a zokni, azt mondta persze. Nekem fázós a lábam, és be is szokott görcsölni, ha hideg van, ott meg elég sokat kellett feküdni a szülőágyon, míg megrepesztették a burkot, meg míg nst-re voltam kötve. Véres lett a zoknim, azt hiszem ki is dobtuk. Konkrétan nem érdekelt senkit, hogy zokni van rajtam, mindenki a babával volt elfoglalva. :-) Ja, és nálam az orvos a fejemnél volt, segített kinyomni a babát, a szülésznő volt a lábamnál.
Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!