A kórházban adnak popsikenőcsöt meg hintőport pelenkázáshoz vagy vinnem kell?
Figyelt kérdés
2012. febr. 13. 10:04
1/8 anonim válasza:
ÁEK-ban adtak, és a köldökre is fertőtlenítőt.
2/8 anonim válasza:
Kistarcsán adtak popsikenőcsöt, pelenkát, köldökhintőport. Viszont popsitörlőt és alkoholt a köldökre nem. Jobban jársz, ha viszel egy kis csomagot magaddal, sosem lehet tudni, mi van-mi nincs éppen:)))
3/8 anonim válasza:
Szt.Imrében adnak. csak pleust, popsitörlőt kellett vinnem.
4/8 anonim válasza:
Szombathelyen is adtak,csak törlőkendőt kellett vinni.
5/8 A kérdező kommentje:
Úgy látom sok helyen adnak.Remélem Miskolcon is, de majd megkérdem a védőnőt hátha tudja..Köszönöm a válaszaitokat:)Minden jót!
2012. febr. 13. 12:16
6/8 anonim válasza:
Kórház függő, de a védőnő biztosan tudja.
Mivel gondolom úgyis veszel előre jobb, ha bedobod a táskába. Hintőport én nem használtam, csak popsikenőcsöt, de azt is csak ritkán. Van aki minden pelusozáshoz keni egyébként. Popsitörlőt is vigyél, ha véletlenül nem adnak és neked is jól fog jönni a gátseb miatt.
7/8 anonim válasza:
Nálunk csak pelust adtak, napi 2 db-ot, így minden mást vittem. Hintőport nem használtam, nem használok.
8/8 anonim válasza:
Igen, adnak, de jobb ha viszel magaddal, mert a legbrutálabb kenőcsöket adják, amivel vastagon bekenik a baba fenekét.
Olyan dühös voltam anno, mert hiába mondtam a csecsemős nővérnek, h ne kenje agyonra a gyerek fenekét, vastagon mint a vajat nyomatta a popsijára.
A hintőpor dettó.
Krémből frezis babakrémet,
hintőporból pedig folyékonyan használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!